Szanowni tzw. rodzice to jak to było co ? Bandyci pobili wasze dziecko tak - oj jakie ono przestraszone było! Co dziecko robi w środku nocy na ulicy? Petardy odpala tak a być może jeszcze maluje farbami po murach, rysuje lakier na autach itd. Po północy dzieci w tym wieku śpią we własnych łóżkach ! Tylko patologia szwęda się po nocach i robi takie rzeczy! Należy takim tzw. rodzicom zabrać 500+ , takie dzieci do szkoły specjalnej i po temacie !
Półgłówki się cieszą że dzieciarnia pobita
Pisiorstwo, katolstwo i żulia zapita
Co taki ma we łbie nie wie ni licho
Pij dalej półgłówku ale bądź cicho
Pytanie co dzieci robiły w nocy bez opieki rodziców? Drugi raz głupot nie będą robić. Szkoda tylko, że to obcy musieli ich tego nauczyć, nie rodzice.
O jojo dostoli gówniorze po niuchu i od razu wielkie chalo...
Niech sobie więcy tiktoków pościogoją na telefony a potem po słupach chodzo...
Mają za swoje cisza nocna to cisza nocna
A jak nie to wpirdol i spirdolać szybko do nauki szczyle...
"Wiem, że razem z kolegą zachowali się lekkomyślnie i po prostu głupio, a gdy pomyślę sobie, że mogło się to skończyć tragicznie, to wpadam w przerażenie."
Wypowiedź świadczy o IQ na poziomie typowego KODziarza.
Prawda jest taka ze od dluzszego czasu ktos strzela wieczorem i w nocy petardami pod oknami blokow. Moze to jest zabawne jak sie ma 15 lat i pustke w glowie, ale jak ktos ma male dziecko ktore o tej porze spi i po czyms takim zrywa sie z placzem to tez mam ochote dac nauczke tej guwniarzerii. Zabawa, zabawa, tez bylem mlody ale niektorych myslenie boli. Gdzie byla policja i rodzice gdy dzieci bawily sie petardami, a robili to juz od dluzszego czasu. Proponuje policji zajechac czasem w nocy na parking pod liceum przy orliku...
Ja myślałem że to są wiadukty przy "węźle Guzikówka" na krośnieńskiej trasie średnicowej, a tu się okazuje że są to mosty tylko nad jaką rzeką? :)
"Zaatakowali nastolatków, bo ci w nocy odpalili petardę pod mostem"
Pod jakim mostem? Przeciez to wiadukt szanowny autorze artykulu :)
Nie pora i nie miejsce dla malolatow. Zwrocic uwage, nastarszyc, przegonic jak najbardziej ale przemoc wobec nich to juz glupota.
Po prostu masakra... Zamiast zastanowić się jakim prawem ktoś używa przemocy wobec innej osoby, rozważacie co robili 15 latkowie w nocy na ulicy? Skrzywdzili kogoś, pobili, obrazili? Nikt z Was w nocy z kumplami nie chodził? Pewnie, lepiej posadzić ich prze komputerem, nie wypuszczać z domu plus nauka zdalna na pewno bedzis super na świecie. Zero tolerancji ale tych co pobili, ukradli, uciekli. Tą patologią się trzeba zająć, a nie chłopakiem co puścił petarde, dobrze że miasto szkła się nie potukło od tej petardy hehe, myślcie i żyjcie ludzie !!!