DYSKUSJE
100 aut pod pomnikiem papieskim. Powrót nocnych zlotów samochodów
Burn
09.05.2021 08:10
wyróżnione przez moderatora

Jeżeli ktoś się tej młodzieży dziwi to ma nierówno pod sufitem. To miasto jest MARTWE. Nic tu się dla młodzieży nie dzieje. Co oni mają robić, do kościoła na nieszpory chodzić? Pandemia pandemią, ale przed nią też nie mieli nawet klubu do imprezowania. Jeśli o mnie chodzi, to niech robią co chcą póki nie łamią prawa.

Burn
Konto zablokowane
celinkajot
08.05.2021 20:30
wyróżnione przez moderatora

A nie prościej wynająć parking - kierowcy zapłacą za wstęp, impreza nabierze prestiżu jako legalna a z uzbieranego hajsu będzie na podniesienie standardu parkingu wraz z jego sprzątaniem. Ogólnie imprezę popieram jak najbardziej - pozdro dla kumatych

celinkajot
na forum od listopada 2017
Adi
08.05.2021 11:59

Łoł ! Łoł ! Łoł !

Myślałem , że tam będą przeważać stunigowane Golfy Dwójki a tu proszę , proszę nawet Fabie mało śmigane ...

Adi
goatman
07.05.2021 17:22

Teraz już przynajmniej wiem skąd kilka tygodni temu nagle na jeden z parkingów pod sklepem w centrum miasta wjechało kilkadziesiąt samochodów i część z nich paliła gumę, zakłócając ciszę nocną (po 23:00). Organizatorzy mówią anonimowo że będą starać się zachowywać poprawnie, ale jak się komuś coś nie spodoba to i tak to będą robić - w takim razie już nie wiem kogo bardziej oszukują.

A może zamiast udawać że impreza jest w pełni legalna, dogadać się z policją i zrobić coś razem? Ah nie, co ja mówię, przecież policja taka zła... Przy każdej podobnej imprezie jest wielkie larum, bo policja przyjechała i zabrała kilka dowodów rejestracyjnych. Cóż, pojazdy po naciąganych przeglądach nie powinny opuszczać garażu.

Zapał do motoryzacji można pielęgnować bez uprzykrzania życia innym.

goatman
rogolkrosno
07.05.2021 15:24

W nocy miasto jest martwe,mowi jeden z bezrozumnych,

Miasto naprawde bedzie martwe nietylko w nocy ale i w dzien dzieki takim imprezom w czasach pandemi.

rogolkrosno
na forum od stycznia 2021
LoloBolo
07.05.2021 14:51

Jakie logo jest na tych smieciach najczęściej? Skoro się kupiło to trzeba zeżreć a śmieci za okno no bo przecież juz prawie ameryka jest. Po innych parkingach w okolicy jest to samo.

LoloBolo
zbych
07.05.2021 14:32

"Pamietajmy o ogrodach"

zakaz spożywania alkoholu oraz innych środków odurzających czy podobnie działających;na lokalizacji nie upalamy (przyp. red. nie palimy gumy), nie zostawiamy po sobie śmieci, zachowujemy kulturę miejsca, w którym się znajdujemy;jeśli chcesz pić lub zgrywać bohatera, to lepiej zostań w domu;nie popieramy ani nie rozszerzamy piractwa drogowego, jest to luźne spotkanie ludzi o pasji samochodowej;nie odpowiadamy za osoby łamiące prawo. Jeśli łamiesz prawo, to na własną odpowiedzialność.

Reszta jest milczeniem...

zbych
listonosz
07.05.2021 14:17

Krosno miasto ludzi 50+ najlepiej żeby było tak jak było.Hm nic nie pasuje same ''satelity" szkoda młodzieży.

listonosz
melody
07.05.2021 13:06

HAHA,dobre sobie,..nie śmiecimy,nie popisujemy się ,jesteśmy super zorganizowani.Jasne-a ten syf i puste butelki po wódzie to kto zostawia?...cwaniaki puszczjący muzykę rodem z wesela i popis kto ma większy wydech i głośniejszy o zgrozo!.Wszystko super,nie bronię młodym ..bawcie się ale póki co kultury za grosz.Jesli ktoś zobowiązuje się na codzienne spotkania o 21-ej a nie tylko w piatek 23-04-2021 jak pisz autor to powinien zostawić miejsce spotkań w takim samym stanie jak zastał!Tym bardziej przy cmentarzu.Panowie Policjanci-zapraszam ,codzienny objazd nie zaszkodzi.

melody
na forum od kwietnia 2020
kurnachata
07.05.2021 11:38

Widocznie czasy się zmieniają i Ci ludzie mają potrzebe pokazać siebie i swój samochód. Ja za to pamiętam czasy jak nawet po zdaniu prawa jazdy, to ojciec nie pozwalał nawet posiedzieć na fotelu kierowcy w Maluchu, taki to dobytek.

kurnachata
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2878 razy