DYSKUSJE
Prokuratura: krośnianka wyłudzała pieniądze. Broni jej rodzina
awizo57
21.04.2021 19:21

A dlaczego, gdy Podkarpacki Bank Spółdzielczy w Sanoku ukradł pieniądze nazywając to restrukturyzacją. to nikt się tą sprawą nie zainteresował. Ani prokuratura, ani policja - bo to był bank. Zwykły szary człowiek to co innego, jego można zrobić złodziejem, oszustem, posadzić do paki, szarak w starciu z instytucjami jest niczym.

awizo57
na forum od marca 2018
pegasus23
21.04.2021 18:12

Od 2012 roku trwał proceder, a w 2014 sklada zawiadomienie ze zgubila dowod osobisty... Cos sie to kupy nie trzyma.

pegasus23
na forum od listopada 2017
Rene
21.04.2021 17:06

Jakoś bardziej wierzę rodzinie niż prokuraturze. W głowie się nie mieści by kobieta która ma szczęśliwą rodzinę pomyślała by o takiej formie oszustwa. A swoją drogą jak to możliwe że te parabanki tak beztrosko udzielają pożyczek, to są normalni lichwiarze w majestacie prawa i już niejednego człowieka doprowadzili do grobu.

Rene
zbych
21.04.2021 16:41

Jestem zdania że ludzie mają się strzec złośliwości wszelkjej maści banków niz banki nieuczciwych zdolnych obywateli. W ogolnym rozrachunku to obywatel lezy i kwiczy...

zbych
Shemhamforash89
21.04.2021 16:14

Oj tam oj tam. Widocznie potrzebowała tych pieniędzy. Czy ktoś ucierpiał oprócz firm które naciagaja ludzi na zobowiązania których nie są w stanie spłacić?

Shemhamforash89
popieram
21.04.2021 15:42
wyróżnione przez moderatora

Przez prawie rok otrzymywałem z jednego z banków na mój telefon sms-y że mam do spłacenia zaległe raty kredytu. Udałem się do tego banku, powiedziano mi, że nic nie mogą zrobic. Nie tylko w tym banku, ale w żadnym innym kredytu nie wziąłem. Banki nie sprawdzaja dokładnie kredytobiorcy, bo wg mnie nr telefonu bardzo łatwo sprawdzić. Wystarczy zadzwonić przy kredytobiorczy.

popieram
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA