Wszystko ok, ale gdy tak powszechnie używa się danych statystycznych to dobrze byłoby aby na stronie akcji był odnośnik do badań, przynajmnije jaka pracownia je robiła. W przeciwnym razie podaje to w wątpliwość całą akcję bo każdy może zarzucić niewiarygodność i nierzetelność autorom.
Billboard jak billboard - treści pozytywne - jest ok. Chociaż gdyby nie nagonka rozpętana przez PiS, tworzenie totalnie durnych stref LGBT (wymyślili je chyba ludzie bezskutecznie poszukujący resztek sumienia i przyzwoitości) to problem by nie istniał i nie byłoby potrzeby skłócać ludzi ( no ale na tym żeruje PiS). Te 80% rodziców nieakceptujących swoich pociech LGBT to chyba rzeczywiście mocno przesadzone, no ale nawet gdyby było ich 20% to i tak byłoby to straszne. Cała nadzieja w młodych ludziach, którzy nie poddają się propagandzie anty - LGBT ( o czym informują różne sondaże) i nie zagłosują na partię szczującą na ludzi i uczącej nienawiści do drugiego czlowieka (aż dziwne , że kościół ich promuje, może przyjdzie kiedyś opamiętanie).
Widać po niektórych wpisach, że na Podkarpaciu wiele się jeszcze musi zmienić. Mam nadzieję, że dożyję wyrzucenia tej "konserwy" do śmieci ;)
"Miłuj bliźniego swego, jak siebie samego..." czy w tym podstawowym przykazaniu, jest określona płeć, stanowisko, ułomności i przypadłości? Bliźni, to bliźni , to każdy, który na twojej życiowej drodze stanie .............. i tyle!
Każdy człowiek może żyć jak chce dopóki swoim działaniem nie krzywdzi innych. I kazdy zasługuje na miłość. Zło i nienawiść biorą się z braku zaznanej w życiu miłości.
Kiedy plakat : " Kochaj mnie "ksiendzu" proboszczu"? Przecież do dla prawaków wyjątkowe wyróżnienie...a rydzol i tak rozgrzeszy:):):)
Nie mam nic przeciwko, ale czy trzeba to "zjawisko" aż ta promować?
Jak patrzę na Lewicę i ich przedstawicieli, np. pani Żukowska mówi w Polsat "że dzieci nie powinny pracować i się najmować do skoszenia trawnika sąsiadowi" to wydaje mi się że głupota już aż bije po oczach...
Tak , to jest ładny bilbord i piękne hasło . Znam bardzo wiele osób o innej orientacji seksualnej i są to bardzo wartościowi młodzi ludzie. Dla mnie i moich dzieci to nie ma żadnego znaczenia.
Kochajmy nasze dzieci takie jak One są i za to, że są....
Niech miłość zawsze zwycięży: nienawiść, dyskkryminację i poniżanie innych. KD
Piszecie:
"Dzięki zbiórce zebrano 600 tys. zł. Akcję nadal można wspierać – tutaj. Pieniądze zostaną przekazane na bezpośrednią pomoc dla osób LGBT+."
A kiedy zbierzecie jakieś pieniądze dla osób heteroseksualnych? Przecież te dzieci (heteroseksualne) też nie wszystkie są kochane przez rodziców. Nie uważacie, że po takich akcjach te dzici hetero poczują się dyskryminowane? Ja będąc dzieckiem tak bym to odczuł.
Mniejszości narodowe, etniczne, religijne, LGBT+ itp. mają już lepiej od statystycznego Nowaka. Czasem sam żałuję, że nie jestem np. LGBT+ czy mniejszością etniczną bo odrzucenie jakiegoś mojego wniosku czy prośby nazywało by się dyskryminacją a w tej chwili to ja jako statystyczny Polak jestem roszczeniowy a nie dyskryminowany!!!