DYSKUSJE
Odszedł mistrz zegarmistrzostwa, ma godnego następcę
tomek40
09.04.2021 20:19

do portalu krosno24

małe pytanie? czy jak zmarł Janusz Ciołkosz to portal o tym napisał?.

prosze o Link do artykułu

tomek40
na forum od listopada 2017
abajurek33
09.04.2021 13:29
wyróżnione przez moderatora

Było dwóch dobrych zegarmistrzów w Krośnie. Pan Kazio Krok i Pan Janusz Ciołkosz, niestety obaj odeszli. Szkoda takich solidnych i porządnych fachowców. Mam nadzieję, że syn pana Kroka, będzie godnie zastępował swojego ś.p. ojca. Niech odpoczywają w pokoju wiecznym.

abajurek33
Konto zablokowane
katarzynab
09.04.2021 13:27

wielka strata [*]

katarzynab
fokster55
09.04.2021 10:23

Niestety ale syn nie jest juz taki uprzejmy jak był ojciec. Tylko stwarza takie pozory. Brak szacunku do klienta, i cwaniakowatość wychodzi w przypadku odmiennego zdania klienta.

fokster55
Gacek
09.04.2021 09:49

Szkoda, że nie wspomniano w artykule o Panu Krzysztofie Bednarskim, który był pracownikiem Pana Kroka o ile się nie mylę około 25 lat, a którego też już niestety z nami nie ma. Rowniez pasjonat i mistrz w swoim fachu.

Gacek
hala
09.04.2021 09:27

Mój Mistrzu będzie mi Ciebie bardzo brakować. Droga będzie zawsze prowadziła do Zakładu gdzie już nie będzie Ciebie i tych rozmów o Krośnie i ludziach w nim mieszkających. o sprawach Miasta Krosna. Myślę a jestem pewny, że piękną radycję itego dzieła zegarmistrzoskiego podejmie Syn Paweł Pana Kazimierza, któremu życzę powodzenia podtrzymując tradycję po Ojcu.

hala
Bazii29
08.04.2021 22:25

Smutna wiadomość, wiele razy do tego Pana przychodziłem z moim zegarkiem i zawsze wychodziłem zadowolony. Życzę następscy wytrwałości, z pewnością jak zajdzie potrzeba zjawię się. Szkoda zegarmistrz przy rondzie to historia.

Bazii29
mscgs24
08.04.2021 21:12

Spokój duszy Pana Kazimierza. Wielkiego, a za razem skromnego człowieka z pasją. Z moim przybranym Tatą, (też już świętej pamięci) kupiłem u Pana Kazimierza zegar, nakręcany, produkcji CCCP, model Vesna (chyba) było to 35 lat temu. Moim zdaniem było nakręcanie zegara z delikatnością dziecka. Trwało to kolejne 15 lat (wtedy wyprowadziłem się z rodzinnego domu, a zegar nadal nakręca Mama) i działa do tej pory. Na nawet ten sam zapach co w dniu zakupu.

Piękne wspomnienie pana Zegarmistrza i mojego Taty sprzed 35 lat.

mscgs24
Gafa
08.04.2021 20:05

Odszedł niezwykle uprzejmy i ciepły człowiek, mistrz w swoim fachu ...... szkoda, wielka strata, bo klient wychodził od pana Kazimierza podbudowany, że jeszcze tacy ludzie na tym świecie są........

Panie Pawle myślę, że będzie pan kontynuował ten zawód, już unikatowy, ale ....... Uprzejmość i grzeczność wobec klienta odziedziczył Pan po Ojcu / wiem co piszę.../

Wyrazy wspólczucia dla Rodziny

Gafa
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA