TVP i jej pseudodziennikarze już tyle razy byli złapani na kłamstwie, że trudno jest wierzyć nawet wtedy gdyby powiedzieli prawdę.TVP to klasyczna tuba propagsndowa PiSowskiej zarazy.Innymi słowy KU...ZJA.
crosno@
Dlaczego atakujesz ad personam? Brak argumentów?
crosno@
Skąd czerpiesz te wszystkie wiadomości? Pleban ci powiedział czy oglądądałeś wiadomości z rana?:) " Dobre rady zostaw dla takich jak ty:)
Człowieku skąd w tobie tyle fałszu i zakłamania?
tadzik_radyjny
Ja wcale Cię nie wyrzucam z kraju, tylko widzę jak się tu męczysz, po prostu służę Ci dobrą radą.
Człowieku skąd w Tobie tyle nienawiści?
Tvpis jest dla elektoratu pis.Czyli 3 zęby,trzy klasy i umiejący liczyc do trzech.
Darmodziej@
Może wspomnisz coś o mediach Rydzyka? Ile to podatków odprowadzają?
Obserwuje niektórych piszacych i przypomina mi sie sasiad, ktory wpierw był działaczem w PZPR-potem zapisał sie do "Solidarności (Majać jeszce czerwona legitymację)-niedlugo potem był w (UNI WOLNOSCI)- u schyłku zycia popierał zagorzale(??) -Samorzadne Krosno. Bóg go zabrał zapewne jako zwolennika PIS. RIP!
crosno@
Jesteś na miękki w uszach i zbyt płaski na gębie żeby mnie wypędzać z własnej Ojczyzny:)
Jednak "krośnioki"to potomkowie fornali nauczeni całować po rękach pana i plebana i czekać aż coś spadnie z pańskiego stołu:)
tadzik_radyjny
Jeśli Ci tenkraj i czarni nie pasują jedz tam gdzie nie ma Polaków i czarnych proponuję tam gdzie jest szariat.
DarmodziejMusisz napisać wprost bo moderator chyba nie załapał o jaką telewizję chodzi i wyróżnił Twój post. Wyróżnia tylko te słuszne, po swojej linii światopoglądowej
Darmodziej@
Z tym hasłem jest podobnie jak z hasłem "dobra zamiana" , " prezydent wszystkich Polaków" czy " prawo i sprawiedliwość" :) jest to "kłit materkindowy":)
A czarny pasożyt?!O nim to nigdy pisiorstwo z tvpis propagandy się nie zająknie.Nie dość, że kk nie płaci żadnych podatków, to jeszcze ok 15 mld zł dotacji na różne okazje,a to religia w szkole,a to caritasy,a to itp. pochłania ta czarna pseudo- religia, sekta jak zwał,tak zwał:)Ale dokładnie to nie jest wiadomo, bo żadnych informacji nie ma, bo może być dwa razy więcej.Wszystko jest ukrywane ile to kosztuje ten kraj, bo w zamian kler oferuje państwu pis wsparcie z ambon.
Straszne prymitywy z tych Budek, Trzaskoś, Joasi i reszty tego lewackie go Towarzystwa. Nic dla Polski, wszystko na pokaz, pod publiczkę i pod siebie. Żałosne.