DYSKUSJE
Chcą likwidacji TVP Info i abonamentu. Podpisy zbierają też w Krośnie
w9999
13.02.2021 16:52

crosno to tylko rada, dobra rada...

w9999
Konto zablokowane
demonicus
13.02.2021 16:51

Śmieszą mnie jakieś żałosne podrygi oglądaczy reżimowej TVPIS. Na uszach stają a efektów nie widać:)

Po co się pisiaczki prujecie w temacie o likwidacji TVP INFO? Załóżcie temat o: Wyższości TVP nad innymi Mediami i tam wylewajcie swoje frustracje. Albo idźcie na skróty i wejdźcie na stronę TVP INFO i ulżyjcie sobie do woli:)

I tak do Piekła traficie...

demonicus
Konto zablokowane
crosno
13.02.2021 16:42

Mam wyższe wykształcenie, studiowałem w Krakowie na studiach dziennych. Ani słowa nie wspomniałem, że oglądam TVP, informacje czerpię z innych źródeł.

crosno
na forum od lutego 2021
crosno
13.02.2021 16:28

Ale jaja, ale jaja wszyscy jadą na TVP, że tylko debile to oglądają, a wszystko wiedzą na bieżąco co tam jest. Jak mam to rozumieć?

crosno
na forum od lutego 2021
w9999
13.02.2021 16:27

Goownojady tvp dalej brną w swoje kłamstwa. Z chamami nie da się dyskutować. Ten wydział propagandy kaczej Rzeszy trzeba zaorać.

w9999
Konto zablokowane
horus
13.02.2021 16:25

Oglądałem to. Faktycznie w TVP wpadli w histerię. Ale niczego nie zmienili, zarówno w pasku informacyjnym jak i w pokazanym materiale kłamali na potęgę. No, qrwa, jak oni się już muszą bać :D

horus
na forum od listopada 2017
m_ss77
13.02.2021 16:19

Czytając o radosnej twórczości tzw. Wiadomości w TV PIS (nie oglądam z definicji tej szczujni) ma się nieodparte wrażenie ze kiedyś już to było i jest zachowane na archiwalnych kronikach filmowych z czasów głębokiej komuny. Tam to aktyw robotniczo - chłopski stawał w obronie władzy i słusznej linii partii. Widać ze pisowscy aparatczycy w szambie o nazwie TV PIS bezkrytycznie powielają te wzorce. Na antenie są puszczane "spontaniczne" wypowiedzi słuchaczy obrońców jakże prawdomównej i pluralistycznej InfoŁże.Prawda jest jednak całkiem inna. To właśnie stacja kurskiego jest największa farmą trolli, przykładem jaka nie powinna być telewizja publiczna. Zdarza im się tylko nie kłamać i szczuć podczas prognozy pogody i to nie zawsze. Sowicie opłacane z naszych podatków pisowskie "gwiazdy" dziennikarstwa prześcigają się w wyjątkowym teatrze absurdu, kłamstwa i propagandy. Ciekawe czy w tej szczujni choć raz trafił się jakiś program niezbyt życzliwy wobec obecnie nami rządzącymi? Bardzo wątpię.Można nie lubić TVN czy TVN24, ale nie oszukujmy się,jest on milion razy bardziej wiarygodny i pluralistyczny a także dziennikarze są całkiem z innej wyższej ligi od prymitywnych pisowskich aparatczyków w rodzaju ogórek, Holeckiej, Rachonia czy innych.

m_ss77
na forum od października 2018
crosno
13.02.2021 16:19

Obraz obecnej opozycji w pigułce, zero merytorycznej dyskusji tylko epitety i przekonanie o własnej wielkości. To, że uważam sporą część polityków opozycji za miernoty to jest ich własna zasługa przez to co robią i mówią. Jeśli uważacie że sam fakt oglądania TVNu czyni z was inteligentnymi, to gratuluję.

crosno
na forum od lutego 2021
jaroslaw_kulawiec
13.02.2021 16:04

Wielkie brawa dla Pana Marszałka. Choć raz propisowska dzicz owładnięta propagandą i nienawiścią podsycaną przez ku...zję i czarną mafię, miała szanse usłyszeć o kilku aferach. Ale trzeba było więcej powiedzieć, ile kasy kosztował Stadion przekształcony na szpital, ile CPK, przekop Mierzei, setki milionów na Rydzyka od wszystkich Ministerstw! Dzicz musi wiedzieć o przekrętach pisobolszewii!

jaroslaw_kulawiec
Konto zablokowane
w9999
13.02.2021 15:55

Marszałek Senatu Tomasz Grodzki okazał się Królem Strzelców polskiej opozycji demokratycznej. Swą stanowczością znokautował szefa kaczej propagandy. Który w swym głównym programie musiał pokazać protest przeciw nowej agresji sPISku na wolne media.

w9999
Konto zablokowane
/15
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA