crosno@ dlaczego nie wspomniałeś o milionach sasina, szumowskiego, aferach z szyszką, dwóch wieżach kaczyńskiego, nepotyźmie w pis czy aferach seksualnych w kościołach? Usłyszysz o tym w tvp?!!!
10 najbardziej odjechanych nagłówków z mediów, które nie protestowały. W TVP przebili dno
natemat.pl/338123,10-najbardziej-odjechanych-naglo(...)
...coś mi tu nie pasuje... najpierw pisopaci i maliniak walą 2 mld na szczujnię kurskiego zabierając tym samym kasę NFZ a później płacz że tej kasy nie chcą dawać prywatni nadawcy...jak to nazwać?
Ja jestem za rozliczaniem wszystkich przekrętów, również tej, jak i poprzedniej władzy. Nie chodzi tylko o informowanie opinii publicznej o przekrętach, ale rozliczanie odpowiedzialnych za nie osób. Mam nadzieję, że się ze mną zgodzisz? Mówię np. o Nowaku, Gawłowskim, Amber Gold itd... czy wg Ciebie tych afer nie trzeba rozliczać?
Ale wstyd! Tak zagraniczne media piszą o działaniach PiS i proteście redakcji w Polsce
w9999 nie spinaj się;)
crosno ma dziś dzień zwierzeń
Troszkę o czymś innym. Czy zauważyli Państwo jak nagle zniknęła z przekazu rządzących tragedia smoleńska. Miesięcznice, oskarżenia o terroryzm, żądania powrotu wraku samolotu do Polski. Ta tragedia została wykorzystana instrumentalnie do zdobycia władzy. Czy nie jest to graniczący z pogardą cynizm?
crosno a kogo to obchodzi? Co tak dziś płaczesz na forum?
Kto ma nas informować o przekrętach władzy. Chyba nie tvpis. Nic byśmy nie wiedzieli ani o respiratorach ani o milionach na rydza czy o kolesiostwem w spółkach skarbu państwa.
Jak jest coś ciekawego to oglądam TVP to samo dotyczy TVN (informacje czerpię z innych źródeł). Głosowałem na PiS i na Dude. Nie wierzę ślepo w polityków PiS, ale politykom opozycji nie wierzę za grosz.
PiS to stan umyslu. To jest sekta smolenska ktorej czlonkowie i zwolennicy bezkrytycznie i bezrefleksyjnie wykonuja kazde polecenie swojego guru i staraja sie mu zs wszelka cene przypodobac (czesto za cene smiesznosci). A jak wiadomo do sekt trafiaja ludzie slabi psychicznie, spolegliwi, ktorymi latwo manipulowac. Czyli typowi mentalni niewolnicy, pelni kompleksow, niepewni siebie. Tylko sekciarze siedza cichutko, na kazde pytanie odpowiadaja: ja nie ogladam tvp, nie glosowalem na dude, nie chodze do kosciola. Tylko na forum kozaki-cwaniaki.
Mendia publiczne są jak dom publiczny, niestety. Taką mają misję... Ogórek im w Kurskiego Jacka!
Nie kopcie się z mułem:)
Z pustaka motyla nie będzie.
crosno
Mam do ciebie jedną prośbę. Nie pisz do mnie, nie pisz koło mnie, dla mnie jesteś wyjątkowym bydlęciem bez cienia honoru. To jak kręcisz i manipulujesz to błazeneda top10. Ten jeden ostatni raz ci odpowiem:
Dostałeś SMSa z przekazem dnia?:
Suski porównał polskich dziennikarzy do nazistów. Będą konsekwencje
natemat.pl/338603,marek-suski-z-pis-porownal-dzien(...)