DYSKUSJE
Chcą likwidacji TVP Info i abonamentu. Podpisy zbierają też w Krośnie
Wasilij_Zajcew
13.02.2021 18:23

crosno

Mam do ciebie jedną prośbę. Nie pisz do mnie, nie pisz koło mnie, dla mnie jesteś wyjątkowym bydlęciem bez cienia honoru. To jak kręcisz i manipulujesz to błazeneda top10. Ten jeden ostatni raz ci odpowiem:

Dostałeś SMSa z przekazem dnia?:

Suski porównał polskich dziennikarzy do nazistów. Będą konsekwencje

natemat.pl/338603,marek-suski-z-pis-porownal-dzien(...)

Wasilij_Zajcew
na forum od listopada 2017
w9999
13.02.2021 18:01

crosno@ dlaczego nie wspomniałeś o milionach sasina, szumowskiego, aferach z szyszką, dwóch wieżach kaczyńskiego, nepotyźmie w pis czy aferach seksualnych w kościołach? Usłyszysz o tym w tvp?!!!

w9999
Konto zablokowane
Wasilij_Zajcew
13.02.2021 17:57

10 najbardziej odjechanych nagłówków z mediów, które nie protestowały. W TVP przebili dno

natemat.pl/338123,10-najbardziej-odjechanych-naglo(...)

...coś mi tu nie pasuje... najpierw pisopaci i maliniak walą 2 mld na szczujnię kurskiego zabierając tym samym kasę NFZ a później płacz że tej kasy nie chcą dawać prywatni nadawcy...jak to nazwać?

Wasilij_Zajcew
crosno
13.02.2021 17:57

Ja jestem za rozliczaniem wszystkich przekrętów, również tej, jak i poprzedniej władzy. Nie chodzi tylko o informowanie opinii publicznej o przekrętach, ale rozliczanie odpowiedzialnych za nie osób. Mam nadzieję, że się ze mną zgodzisz? Mówię np. o Nowaku, Gawłowskim, Amber Gold itd... czy wg Ciebie tych afer nie trzeba rozliczać?

crosno
na forum od lutego 2021
Wasilij_Zajcew
13.02.2021 17:47

Ale wstyd! Tak zagraniczne media piszą o działaniach PiS i proteście redakcji w Polsce

natemat.pl/338181,zagraniczne-media-o-daninie-medi(...)

Wasilij_Zajcew
rapanui
13.02.2021 17:38

w9999 nie spinaj się;)

crosno ma dziś dzień zwierzeń

Troszkę o czymś innym. Czy zauważyli Państwo jak nagle zniknęła z przekazu rządzących tragedia smoleńska. Miesięcznice, oskarżenia o terroryzm, żądania powrotu wraku samolotu do Polski. Ta tragedia została wykorzystana instrumentalnie do zdobycia władzy. Czy nie jest to graniczący z pogardą cynizm?

rapanui
w9999
13.02.2021 17:28

crosno a kogo to obchodzi? Co tak dziś płaczesz na forum?

Kto ma nas informować o przekrętach władzy. Chyba nie tvpis. Nic byśmy nie wiedzieli ani o respiratorach ani o milionach na rydza czy o kolesiostwem w spółkach skarbu państwa.

w9999
Konto zablokowane
crosno
13.02.2021 17:24

Jak jest coś ciekawego to oglądam TVP to samo dotyczy TVN (informacje czerpię z innych źródeł). Głosowałem na PiS i na Dude. Nie wierzę ślepo w polityków PiS, ale politykom opozycji nie wierzę za grosz.

crosno
na forum od lutego 2021
semyo
13.02.2021 17:12

PiS to stan umyslu. To jest sekta smolenska ktorej czlonkowie i zwolennicy bezkrytycznie i bezrefleksyjnie wykonuja kazde polecenie swojego guru i staraja sie mu zs wszelka cene przypodobac (czesto za cene smiesznosci). A jak wiadomo do sekt trafiaja ludzie slabi psychicznie, spolegliwi, ktorymi latwo manipulowac. Czyli typowi mentalni niewolnicy, pelni kompleksow, niepewni siebie. Tylko sekciarze siedza cichutko, na kazde pytanie odpowiadaja: ja nie ogladam tvp, nie glosowalem na dude, nie chodze do kosciola. Tylko na forum kozaki-cwaniaki.

semyo
Konto zablokowane
tadzik_radyjny
13.02.2021 16:56

Mendia publiczne są jak dom publiczny, niestety. Taką mają misję... Ogórek im w Kurskiego Jacka!

Nie kopcie się z mułem:)

Z pustaka motyla nie będzie.

tadzik_radyjny
Konto zablokowane
/15
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA