Może mi ktoś powiedzieć dlaczego miałbym popierać PO, Hołownie lub lewice, bo ja mam 100 powodów aby ich nie popierać . Przekona mnie ktoś?
młody
Po pisowni widać że bardzo blisko ci do wujka Kacapa:) tak jak tvpis z jej tanią propagandą dla poturbowanych umysłowo mlodych z baraków socjalnych:)
obrażacie się naparzacie' a prawda jest taka jak z cukrowym . Teoretycznie podatek mają płacić producenci i importerzy. W praktyce opłata została przerzucona na konsumentów.
Mało ważne ile sie wzajemnie naobrażacie i naplujecie i tak z waszych kieszeni to pójdzie i o tym jest ten protest miedzy innymi, bo kagańce w postaci maseczek już mamy, a teraz zakładaja powolutku na niezależne media......
obrotni i sprytni znajdą swoją gazetę, stację radiową czy telewizyjną / taką Wolną Europę jak kiedyś mój ojciec słuchał.../, bo dziś wielu z nas zna języki, ale odbiorcy jedynej słusznej partii, bedą dalej mamieni obiecankami 500+ i innymi, ale że wszyscy im to fundujemy z naszych opłat podatków już nie usłyszą, tylko bedą biadolić, że paliwo, że prąd, że śmieci i inne drożeją...... i bedą drożeć, bo pieniadze to nie manna z nieba, ale trzeba je skądś brać.... psia mać.
zgłoś close person Gafa na forum od listopada 2017 starJuż raz posłuchałem Donalda Tuska , aby nie płacić abonamentu , to zapłaciłem 1573 zł kary . Dziękuję za propozycje ale drugi raz PO mnie nie nabierze!
Jak widać po komentarzach zacofanych "krosniokuf" tvp wykonuje swoją misję znakomicie:) Nie darmo kurski powiedział że "ciemny lud to kupi". Kupił i jeszcze zadowolony:):):)
Szkoda dyskutować jak umysł niektórych za ciasny... Nie będę się zniżał do poziomu pyskówek. Poprostu Ludzie myślcie, to nie boli!!!
Dokonania brylanta>:)1.Sąd Okręgowy w Warszawie orzekł, że Jarosław Kaczyński wprowadził w błąd społeczeństwo, podając nieprawdę o przeznaczeniu dla ITI przez władze Warszawy 460 mln zł na przebudowę stadionu Legii"2 Jarosław Kaczyński wyrokiem sądu ma przeprosić Ludwika Dorna za insynuacje jakoby nie płacił alimentów na dzieci z poprzednich małżeństw.3. Sąd Apelacyjny w Warszawie zdecydował, że prezes PiS Jarosław Kaczyński ma przeprosić za nazwanie SLD organizacją przestępczą'. Sąd postanowił, że Kaczyński ma też wpłacić 10 tys. zł. na Polski Czerwony Krzyż4. Sąd Najwyższy uznał że Jarosław Kaczyński ma przeprosić Agorę za insynuacje w sprawie finansowania Agory przez komunistycznych oligarchów.5. Warszawski Sąd Okręgowy orzekł, że Jarosław Kaczyński musi na własny koszt opublikować sprostowanie podanej przez siebie w audycji "Rozmowy niedokończone" na antenie Radiu Maryja informacji, jakoby Declan Ganley, lider i założyciel partii Libertas, popierał Traktat Lizboński i twierdził, że jest on dobry. Sprostowanie ma zostać opublikowane w TV Trwam i Radiu Maryja.6. "Prezes PiS Jarosław Kaczyński wyrokiem I instancji ma przeprosić byłego ministra spraw wewnętrznych Janusza Kaczmarka i wpłacić 10 tys. zł na cel dobroczynny za to, że nazwał go "agentem-śpiochem"7. Zgodnie z wyrokiem sądu Prezes PiS Jarosław Kaczyński przeprosił Agorę SA za porównanie wydawanej przez nią "Gazety Wyborczej" do "Trybuny Ludu z 1953 r.".8. Zgodnie z wyrokiem sądu Prezes PiS Jarosław Kaczyński musi przeprosić PSL za stwierdzenie, że posłowie tej partii "opowiedzieli się za legalizacją miękkich narkotyków".9. We wrześniu 2002 roku Sąd Rejonowy skazał Kaczyńskiego na 3 tysiące złotych grzywny, uznając, że w 2001 roku umyślnie zniesławił Aleksandra Gudzowatego słowami, jego firma Bartimpex w większym stopniu reprezentujeinteresy Rosji niż Polski. Według sądu Kaczyński popełnił przestępstwo umyślne."
mlody ty nie będziesz żył 100 lat. Idioci długo nie żyją...