Ważne, że wege mogą jeść też mięsożercy tacy jak ja - polecam spróbować.
Życzę powodzenia w biznesie. Nie wiem po co ta cała ideologia wokół wegetarianizmu przecież jak coś będzie smaczne to przyjdą tam również tacy co jedzą mięso.
Idea ideą, nowe smaki zawsze warto poznawać, czy to wół czy marchewka na tysiąc sposobów.
Powodzenia i sukcesów życzę chociaż samą ideę weganizmu uważam za objaw choroby umysłowej
Miejsce godne polecenia, potrafią tam gotować :) Jest to też świetny przykład na to, że dobry pomysł na biznes sprawdzi się nawet w tak trudnych czasach. Długo czekaliśmy na tego typu lokal (choć chyba była szansa na wegańską kuchnię w ś.p. Fermencie), życzę powodzenia!
jolad74 - nie noszą i oczywiście odeprę kolejny możliwy i typowy zarzut - o cierpiącym, krojonym pomidorze, czy marchewce ;-) Myślę, że warzywa jednak mają mniej rozwinięty układ nerwowy, że o mózgu nie wspomnę ;-))) niż krowa czy świnia. Nikt z nas nie zbawi świata, ale może choć trochę przyczynić się do mniejszego cierpienia istot żywych.
Jak patrzę na te zdjęcia z podobno smacznym potrawami, to jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że mięso to jest to, czego człowiek potrzebuje.
rogol ty chyba rosłeś po pas w nawozie...naturalnym:):):)
Każdy je co lubi. Ja jem mięso bo lubię i muszę:) bez mięsa ciągle chodzę głodny.
Fajnie, ze można zjeść cos nowego. Tylko się zastanawiam czy ci weganie i wegerianie nie noszą skórzanych butów, pasków, rękawiczek?
Czy można tam zjeść kebsa?