Jak czytam te komentarze to brak mi słów facet zgubił obrączkę pewnie poprosił portal o pomoc wiec pomogli, ale w tym kraju co by nie napisać to i tak będzie żle niestety taki mamy naród który tylko potrafi narzekać i wyśmiewac a gdyby k24napisało że ktoś zarobił pierwszy milion od zera to była by zazdrość i komentarze że pewnie ukradł.
Panie Kazimierzu a gdzie maseczka ? Może obrączka zawieruszyła sie w maseczce schowanej pewnie w kieszeni ? Proszę sprawdzić.
Panie Kazimierzu chyba znalazłem!!! A nieee to moja, zdjalem wczoraj jak mielone rozilem ...
Zglubilem dlugopis. Dlugi, w zielonej oprawie. Co ciekawe pisze na niebiesko. Prawdopodobnie na poczcie. A moze w banku....Czlowiek chodzi w przylbicy to chodnika nie widzi gdzie stapa. Moze mi wypadl.Prosze opublikujcie to. Babcia mi go dala. Ma dla mnie wartosc sentymentalna. Babcia na wygrewarowane "jestem bystra" a ja "jestem ętelięgętny".
Człowiek szuka pomocy wśród ludzi ,bo cenna rzecz dla niego a tu ..... jak miło że są ludzie pomconi szkoda że tylko w zbędnych komentarzach.......
I proszę, kolejny temat do gry Krosnopolis;) A może nazwa ulicy :)? Bo w sumie już blisko tego terenu:) np. ul. Zagubiona:)
"krośnioki" to nie ludzie- to ideologia:)