DYSKUSJE
Życzenia, które są znakiem czasów. „Pod choinkę życzę praw kobiet”
redeemer
26.12.2020 21:29

@bookor

Skoro faszyści zwalczali KK to dlaczego KK współpacował z faszystami? I nie pisz mi tu o pojedynczych przypadkach.

Czekam na potwierdzenie Twoich słów o różnicy KK a katolicyzmem bo mam nadzieję że nie bredziłeś?

redeemer
Konto zablokowane
redeemer
26.12.2020 21:24

@bookor

Czy mógłbyś podesłać mi coś o różnicy KK i katolicyzmu?

redeemer
Konto zablokowane
123356
26.12.2020 21:20

bookor no brawo:) nawet tak poturbowany umysłowo przykościelny tuman potrafi czytać:) wytłumacz jeszcze różnicę między katolicyzmem a kościołem katolickim:)

123356
Konto zablokowane
viserion
26.12.2020 21:17

bookor@

miłej lektury:

http://www.sww.w.szu.pl/index.php?id=artykuly_kosc(...)

Kościół i faszyzm – 100 lat współpracy.

https://racjonalista.tv/kosciol-i-faszyzm-100-lat-(...)

o współpracy z nazistami też chcesz?

viserion
Konto zablokowane
bookor
26.12.2020 21:17

@123356 Nie pisz o innych tego co słyszałeś w domu o sobie. O mierności intelektualnej może świadczyć niezdolność wymyślenia sobie jakiegokolwiek loginu, a gdy wymysliło się cyferkowy, to wypada poukładać cyferki po kolei. Chyba, że nie zna się wszystkich.

@redeemer Kościół katolicki a katolicyzm często są to dwa różne pojęcia. Poczytaj troszkę, wpisz sobie "zwalczanie KK przez faszystów" i otworzą ci się oczęta. Może przestaniesz bredzić.

bookor
na forum od listopada 2017
redeemer
26.12.2020 21:04

Zacofanie to jedno słowo wystarczą aby opisać ludzi którzy popierają tą ustawę. Zamiast zakazywać wystarczyło doprecyzować obowiązującą. Technika poszła tak do przodu, że jest w stanie określić wady płodu a nie tylko przypuszczać. Temat kruchy jak wczesnozimowy lód... ale decyzja co jest słuszne powinna należeć do Wszystkich Polaków a nie wybranych... Moim zdaniem nie powinno się skazywać nienarodzonego płodu z potwierdzoną poważną wadą genetyczną na cierpienie, a ta ustawa to robi. Skazuje rodziny na cierpienie. Rodzi się dziecko nie może się poruszać, dorasta przykute do łóżka i co myśl??

@bookor faszyzm ma więcej wspólnego z kościołem niż ci się wydaje. Poczytaj troszkę, wpisz sobie "współpraca KK z faszystami" i otworzą ci się oczęta. Może przestaniesz bredzić.

redeemer
Konto zablokowane
bookor
26.12.2020 20:43

Gratuluję redakcji portalu. Z samego zdjęcia na stronie głównej można było od razu wywniosować, że artykuł jest opublikowany w celu wywołania tzw. "g...oburzy", bo co może wnieść do dyskusji wzajemne obrzucanie się inwektywami przez "prawicowych" gnomów, piszących co drugie zdanie z błędem ortograficznym, oraz ograniczone umysłowo i pozbawione jakiejkolwiek wiedzy historyczno-kulturowej lewactwo, dzielące świat wg linii stalinowsko-kominternowskiej: swoi vs faszyści.

(do was lewaczki: faszyzm jest zupełnie czym innym jak nazizm, a z katolicyzmem mają mniej wspólnego niż komintern z kominiarzami)

bookor
semyo
26.12.2020 19:08

To przedstawiciele trybunału konstytucyjnego powinni z własnej kieszeni łożyć na wszystkie dzieci niepełnosprawne i upośledzone.

semyo
Konto zablokowane
jaroslaw_kulawy
26.12.2020 18:47

@123356, @skynet , Róznią nas nie poglądy tylko poziomy. Wasz jest przerażajacy.

zgłoś closeperson mail_outlineDewasttylko tyle i aż tyleDewast na jakim teraz jesteś poziomie?
jaroslaw_kulawy
na forum od lipca 2020
imie_me_legion
26.12.2020 18:44
U nas czarna zaraza dyktuje warunki,bo ktoś musi na tych opasłych darmozjadów z pedofilami pracować. Trzeba napełnić tacę, kupić furę, pałac i delicje, opłacić seks wycieczki i podobne fanaberie często chamskich i bezdusznych przebierańców.
imie_me_legion
/8
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA