Być morze że chcą się wypromować po to aby uczynić sobie z tego dobre źródło utrzymania. POCZEKAMY, ZOBACZYMY?
Ciekawe jest to:
- Postanowiliśmy propagować, czym jest ateizm i stworzyć miejsce do swobodnych rozmów .
a wcześniej jest:
- Natomiast na nachalne próby nawrócenia na jakąkolwiek wiarę odpowiada z żoną: o latarce.
A ten artykuł nie jest nachalny o tym co chcecie robić i namawiać ludzi, że nie warto wierzyć??? Wam nie wolno mówić, że jest Bóg ale wam wolno mówić że go nie http://ma.
O Latarko oświeć ich ...
Byłem kiedyś sanitariuszem i widziałem zatwardziałych apostatów jak z rurą w zębach "rzęzili"- imie Jezus
Pozwólcie dzieciom samym zdecydować jak dorosna a nie od razu odcinać im wszystko bo wy macie takie zdanie. A jak będą mieć inne poglądy tak jak wy od waszych rodziców to co wtedy będziecie ich przekonywać do swoich racji. Rynce opadają jak się o wasz czyta.
W latarkę hahahahahaha dobre macie z żoną porównania hahahahahaha może by ta latarka was oświeciła ;)
Po tym artykule wnioskuje, że chcą sę wypromować i czerpac z tego korzyści. Jak niektórzy w czasacg PANDEMI. Założyć jakąś sektę zebrać ludzi a potem będzie dokonywanie wpłat na "Przystanak ateizm". Nie wierzą ale Wigilię robią czyli w coś tam wierzą a ten w czapce Św. Mikołaja w którego też nie wierzy, że lata saniami po niebie z zaprzęgiem reniferów. Ciekawe i nie do WIARY ;) NA PEWNO. PO CO W OGÓLE POWSTAŁ O NICH TEN ARTYKUŁ. Ciekawe czy ich dzieci będą mieć wybór czy nie tak jak niby oni. Proponuję teraz napisać o jehowych, heretykach, satanach itp...
super, oby było ich jak najwięcej. wreszcie będą ludzie gotowi do pracy w świeta.
Ja podzielam ich przekonanie już od 60-sięciu lat, ale tworzenie jakiś grup czy spotkań, by rpzpowszechiać ich osobiste poglądy czy odczucia nie popieram.
Tworzenie jakiś grup przeciwko czemuś czy komuś przeważnie źle się kończy, jak nie dla tworzących te grupy, to dla ludzi o innych poglądach.
"Trudno nie wierzyć w nic"