"W przypadku zabójstwa dziecka nienarodzonego Sąd może uwolnić podrzegacza od kary."
Przeczytałem z uwagą cały artykuł ponieważ temat jest bardzo istotny i przeraził mnie poziom haseł przewodnich na transparentach. Jest taki ogólnopolski. Gratuluję organizatorom krótkiej ale udanej imprezy - wiadomo pandemia. Na lokalnej młodzieży się trochę zawiodłem. Gdzie się podziała wasza inwencja twórcza, kreatywność i nie mam tu na myśli bojówek czy w pośpiechu wykonanych transparentów na poziomie, tylko pokazanie twardych argumentow władzy że może się mylą . Pokazywanie haseł typu,, wolność macic ,, czy też ,, kobiet się nie wkur... ,, to nie jest żaden argument na waszą stronę.
Brawo... Przeczytałem z uwagą cały artykuł ponieważ temat jest bardzo istotny i przeraził mnie poziom haseł przewodnich na transparentach. Jest taki ogólnopolski. Gratuluję organizatorom krótkiej ale udanej imprezy - wiadomo pandemia. Na lokalnej młodzieży się trochę zawiodłem. Gdzie się podziała wasza inwencja twórcza, kreatywność i nie mam tu na myśli bojówek czy w pośpiechu wykonanych transparentów na poziomie, tylko pokazanie twardych argumentow władzy że może się mylą . Pokazywanie haseł typu,, wolność macic ,, czy też ,, kobiet się nie wkur... ,, to nie jest żaden argument na waszą stronę.
Trochę już przeżyłem, ale ciągle mnie coś pozytywnie zaskakuje w tym ....... czasie. Chodzenie w podstawówce z przypinką Solidarności, siedzenie na dołku z kolegami za rozrzucanie ulotek z bloków na Kolejowej, Naftowej, Krakowskiej i teraz po latach mam to, co teraz. Kto mnie/nam zgotował to wszystko? Kto to bardzo podzielił Polaków, jak żadnemu zaborcy się nie nie udałoby? Każdy zdrowo myślący człowiek zna odpowiedzi na to pytanie. Nie pamiętam by za komuny było coś takiego, ale obrońcy tej jednej i słusznej opcji niech nie afiszują się z biało-czerwoną flagą przed Farą, bo to tylko ich ośmiesza, choć sami zapewnie, o tym nie wiedzą.
myślicie ciemniaki że coś ugracie? że zrobicie karierę na plecach waszych zabitych dzieci?
z Biedronia odbytu nie będzie dobrobytu!!!
wulgarne nieuki wyszły na ulicę, mam nadzieję ,że odpowiedzą finansowo za zniszczenia!!!
BRAWO KROŚNIANKI ! TAK TRZYMAĆ ! JEDNA PROŚBA DO WAS TO WTEDY BĘDZIE NAS JESZCZE WIĘCEJ - NAPISZCIE KIEDY BĘDĄ NASTĘPNE MANIFESTACJE ! NAJWYŻSZY CZAS ŻEBY POLSKA, ŻEBY KROSNO WYSZŁO ZE ŚREDNIOWIECZA ! KTO CHCE NIECH SOBIE CHODZI DO KOŚCIOŁA ALE ŻADEN CZARNY URZĘDNIK WATYKAŃSKI NA POLSKIEJ ZIEMI NIE MA PRAWA NAM MÓWIĆ JAK MY MAMY TU ŻYĆ !
BRAWO KROŚNIANKI ! TAK TRZYMAĆ ! JEDNA PROŚBA DO WAS TO WTEDY BĘDZIE NAS JESZCZE WIĘCEJ - NAPISZCIE KIEDY BĘDĄ NASTĘPNE MANIFESTACJE ! NAJWYŻSZY CZAS ŻEBY POLSKA, ŻEBY KROSNO WYSZŁO ZE ŚREDNIOWIECZA ! KTO CHCE NIECH SOBIE CHODZI DO KOŚCIOŁA ALE ŻADEN CZARNY URZĘDNIK WATYKAŃSKI NA POLSKIEJ ZIEMI NIE MA PRAWA NAM MÓWIĆ JAK MY MAMY TU ŻYĆ !
BRAWO DZIEWCYZNY!! Tak trzymać. Jesteście niesamowite... Jestem zaskoczona - pozytywnie, jak potrafimy się zjednoczyć w tak trudnym czasie. Dużo na marszach, protestach dziewczyn, kobiet... starszych Pań. Są nawet Panowie - w różnym wieku! Jest moc. Jest siła! https://toaleta-poznan.pl/wynajem-toalet-przenosny(...)