DYSKUSJE
"Oprócz macic mamy mózgi". Protest kobiet na krośnieńskim Rynku
stefankapavel
27.10.2020 08:55

Czy w ciągu dnia masz wysokie spłaty kredytów i pożyczek?

Kiedy inni Cię rozczarowują, a Ty nie wiesz, gdzie szukać pożyczki, jesteśmy tutaj. Nasza pożyczka pozabankowa jest szybka, niezawodna i co najważniejsze bez ukrytych opłat. Nie martw się o rejestry. Złóż wniosek o pożyczkę już teraz. Oczywiście wcześniejsza spłata jest BEZPŁATNA. Więcej informacji i aplikację online można znaleźć na naszej stronie internetowej: pujckyuver101@gmail.com

stefankapavel
na forum od października 2020
wezyr25
26.10.2020 20:02

Wszystkie chcą się bzykać, a trzeba także myśleć o konsekwencjach.

wezyr25
na forum od listopada 2017
123356
26.10.2020 16:06

gandalfff katopisiacki słabowidzący parobasie, to że jesteś idiotą udowadniałeś już wiele razy, ostatnim postem udowodniłeś że jesteś po prostu regularnym debilem i właśnie dlatego potrzebna jest aborcja.

123356
Konto zablokowane
gandalfff
25.10.2020 22:37

widzę najwięcej zmanipulowanej gimebazy i licealistek, towarzystwo lgbt i starsza pani, pewnie niezamężna i bezdzietna. tylko Bóg może odbierać życie, żaden człowiek. kropka.

gandalfff
pesaro
25.10.2020 18:13

To my tolerujemy i wybieramy Piotrowicza "daj ciumka"

pesaro
wed
25.10.2020 17:26

shadow1965

Masz całkowitą rację, nawet nie tylko kobiety ale prawie całe Podkarpacie sprzedało się za 500+ i podobnie (chichot losu) seniorzy, którzy tłumnie poszli do urn. Gdyby rządził kto inny nie byłoby teraz tłumów na ulicy, scen rodem z Białorusi i cofania kraju do średniowiecza. Wolfgangowa doprowadziła do tego, że konflikt przeniósł się nawet do kościołów. Dla Pisslamu nie ma żadnych świętości, napuścili ludzi na siebie, wyzwolili nienawiść, teraz czekają aż poleje się krew, wtedy będzie pretekst do wprowadzenia dyktatury i zdławienia opozycji. Boże jakich wstrętnych czasów dożyłam.

wed
krowa
25.10.2020 16:20

Zamiast słowa "aborcja" używam ludzkiego określenia morderstwo dziecka poczętego , morderstwo tym haniebniejsze, że dokonane przez matkę, Jakie przygotowanie dzieci, młodzieży do roli małżonka i rodzica. Oglądając ten materiał, miałem wrażenie, że oglądam zbiegowisko baboochłopów /trudno tutaj zauważyć kobiete/ z epoki hippisowskiej. Kiedyś mój rozmówca, który zmarnował swoje życie, powiedział ciekawe zdanie "tato powinien był obciąć włosy, zerżnąć dupe i wygonić do szkoły'. Oglądając zastanawiałem się, ile z nich nie było u Pierwszej Komuni czy Bierzmowania. Gdzie jest piąte przykazanie Boże "Nie zabijaj". Na uznanie zasługuje jedno hasło "macie krew na rękach'. W pracy po filmie telewizyjnym "niemy krzyk " wywiązała się dyskusja . Zwrócono szczególną uwagę na fragment tego filmu, kiedy kleszcze sięgają po dziecko a ono ucieka .Postanowiłem przy najbliższej okazji ten film ogklądnąć. Wykorzystałem okazje zasiadłem przed telewizorem . Niestety, późna pora /po północy/ nie pozwoliła mi oglądnąć tej sceny-zasnąłem. W końcówce tego zbiegowiska /100 babochłopow w żaden sposób nie mogłem się doliczyć/ jedna z uczestniczek próbowała dziecko zmusić do określonego zachowania, podprowadzając je do drugiej uczestniczki. Dziecko na szczęście zareagowało pozytywnie i uciekło. W proteście tym używano słów i haseł , których w przestrzeni publicznej nie powinno się używać. Słuchają i czytają je dzieci, zostają one w ich psychice, powodując przedwczesną ich wyobraźnie i pobudzanie.Ten protest powinien być zakazany lub zlikwidowany.

krowa
kazimierz66
25.10.2020 13:38

Kaczyński, reguluj zasady aborcji u swoich kotów. Niech tak zostanie.

kazimierz66
shadow1965
25.10.2020 11:25

wed

A jak miałem napisać? że kobiety się "sprzedały" za 500+, emerytury za wychowywanie powyżej 4 dzieci i dodatkowe przywileje PiS-owi za nasze podatki a teraz protestują bo im PiS odbiera jeden z "przywilejów"? Zawsze stały na piedestale, zawsze miały większe prawa od mężczyzn, sądy pomimo że u ojca dzieciom byłoby lepiej przyznawały prawo do wychowania matkom... a tu taka potwarz... no nie mogę... to po co głosowały na PiS? Czyżby tylko dla własnych zysków? Mam nadzieję, że na następnych wyborach wybiorą lepiej i swoich mężów rolników też do tego namówią.

shadow1965
na forum od listopada 2018
lechu
25.10.2020 11:18

Wielkie wyrazy uznania dla nestorki która pamięta jeszcze czasy Bieruta i Gomulki, a ciągle ma tak ostry język wypowiedzi, jest oczywistą oczywistością że zamiast jednego może być drugie.

lechu
na forum od kwietnia 2019
/7
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA