@arnoldzik741- każdy sądzi po sobie. Dobrze, że piwo nie jest dostepne w zakładach pracy, bo skoro jesteś Polakiem, to dorwałbyś się do niego jak "krowa do koniczu" i nieszczęście gotowe.
lesu@ gdybyście nie chlali "rozsławiając" Polskę na całą Europę, nie musielibyśmy się wstydzić i trzymać was za pijackie katopisiackie mordy.
wystarczy wysłuchać skrajnie glupiej wypowiedzi i można ze 100% pewnością stwierdzić że wyglosił ja pisowiec
A można jeszcze otrzymac zezwolenie na handel kaszanką?Czy na ten rok juz po limitach?
Kto mi zarzuca nieprawdę. Istotnie była to osmićka i miała 2 % ale zawsze to piwo i zawsze to alkohol. W każdym kiosku była wódka i szanuję ich za to, że nie widziałem tam pijanego Czecha. Cyganów tak - ale Czecha nie! Co uważasz, że gdyby w Polsce były na zakładach automaty z piwem to pracownicy leżeliby upierdo....eni po szatniach? Alkoholicy może tak... ale ci co szanują pracę i ci co na nią zasługują - wypiliby jedno piwo na zmianę i pojechaliby trzeźwi do domu. A co, dalej chcecie wychowywać Polaków zamykając im mordy - bo na pewno dorwaliby się do automatu z piwem jak świnie. To już trochę nie te czasy. Wy wprowadzacie zakazy, bo uważacie się za tych lepszych, bo reszta to głupie małe, bezmózgie dzieci i rozkazywać im trzeba. Co powołanie na was z niebios spłynęło i w nauczycieli społeczeństwa się bawicie. Nie tędy droga.
A pamięta ktoś jeszcze jak Czesi po "delektowaniu się piwem i rumem" palili dziury w karoserii?
Ok, a samodzielna destylacja takimi zestawami - alembik.eu/blog/post/80-domowe-laboratorium-czyli-(...) ? Polecacie to, czy raczej średnio? Jakie są Wasze doświadczenia? Ja do tego podejść, aby to miało ręcej i nogi?