Ta cała epidemia to szkolenie przed wojną. Do zobaczenia w nowej listopadowej rzeczywistości. hiehie
@wed - Kurła kiedyś to było. Wybacz, nie mówię że się nie zmieniło bo w szkole to fakt byłem już dawno temu ale o ile w prywatnych szkolach,przedszkolach czy uczelniach jestem w stanie uwierzyć w takie cuda o tyle nie wierzę że w państwòwce jest tak super czysto i pachnąco a papier toaletowy jest super miękki i pachnący który nigdy się nie kończy.
Endrju89 ty chyba ostatni raz w szkole byłeś za Gomółki. No sorry , ale od tego czasu trochę się zmieniło.
Ale się czasy pozmnieniały że oni stęsknieni do warunku "w budzie" . Wieki temu, za moich czasów to żadna siła by nie zmusiła szkolniaków do siedzienia w ławie.
Co na to KONOWAŁY ? Czy będą wystawiać zaświadczenia (150zł) o nie „chorowalności” ???
to nie jest Pandemia
ten wirus został sztucznie wywołany
jak można mieć wirusa Sars 2 i bez szczepionki organizm jest w stanie się wybronić ? albo nawet jak można mieć wirusa bezobjawowo? skoro to jest ciężkie zapalenie drug odechowych jak można przejsć bezobjawowo? nie ma żadnego wirusa jesteśmy manipulowani ! Polska telewizja podawała i podaje nieprawde
https://www.youtube.com/watch?v=ZEEZAg6L3eo&fbclid(...)
Endrju szkoda gadać, a traktują cię jak tredowatego, duuuużo by pisać, dzisiaj każdy jak umiera to na kw, nawet nie chce mi się tej nazwy pisać ,już rzygam tym kw, w radiu w tv wszędzie,jednak grypa to brzmi dumnie , noszenie maseczek czy mycie rąk to jakieś nowości? Może maseczki w naszej kulturze ale w Azji nic nowego
Nauczyciele wybyczyli się kilka miesięcy w domach, a niektórzy z nich dostali jeszcze za to pieniądze, nawet na wakacjach, co jest ewenementem patrząc po innych grupach zawodowych, które znacznie więcej pracują... Zatem na pewno są wypoczęci i rześcy, poradzą sobie z kowidkiem
ty masz wojnę w swojej pustej łepetynie tłuku biedronkowy w białych skarpetkach