No i Panie Mariuszu już Pana obsmarowali. Czyli więcej wołowiny piwo lepiej schladzac lodu do wódki nie żałować i broń Panie Boże do zupy nie dawać kostki rosolowej.
@krosniakimp
Nie no najlepiej wpierdzielac w macdonald albo KFC za te 25 zł gdzie nie ma smaku, świeżości oraz tego nie można nazwać obiadem. Według mnie 25 zł za taką porcje jest to cena troszkę za wysoka ale do przeżycia :)
Byłem tam cztery razy w ciągu ostatnich trzech tygodni. Z sentymentu. Raz placek był gumowaty i słabo wysmażony z niedogotowanym gulaszem. Drugi raz lepszy ale wjechał na stół prawie całkiem zimny. Zupę borowikową było czuć jakąś chemią - kostką rosołową czy inną magą. Raz piwo ledwie schłodzone, kiedy indzień brakło lodu do wòdki. Obsługa zagubiona, przypadkowa i sprawiająca wrażenie wiecznie zmęczonej. Mimo szczerych chęci już tam nie wrócę.
MASZ SYNEK SWOJE ZAJEBISTE ŻARCIE ZA 25 ZŁ HAHAH KOLEJNE BADZIEWNE ŻARCIE A CENA JAK NA POLAŃCZYKU
Obiad niedzielny. Lokal z historia wybralam zachecona artykulem. Bylam wiec i sprawdzilam. Zamowilam Placki Wojta, Kotlet Wojta, oraz makaron z kurczakiem w sosie rozmarynowym i szparagami. No coz placki w smaku ok, ale w sosie mozna bylo kawaleczki wolowiny policzyc na palcach jednej reki. Makaron obtoczony w sosie z doslownie z paroma kostkami kurczaka,szparagami twardymi zdrewnialymi, nie do zjedzenia . Kotlet Wojta tez ok, ale niezgodny z zamowieniem. Mial byc z frytkami i zestawem surowek, a byl jak w karcie z ziemniakami i z kapusta. Dodam , ze niedociagniecia sygnalizowalam obsludze. Oczywiscie zostalam za nie przeproszona. Za taka cene jaka zaplacilam mozna miec inna oferte. Mimo wszystko zycze powodzenia.
A ja polecam - zwłaszcza pizzę. Piwa "wójtowskie" też super. I jeszcze mała rada dla kelnerek - chcecie napiwków, to pokażcie, że zasługujecie - więcej"werwy" dziewczyny!!!