PKB Polski w 2008 roku 1,2 bln złotych, a w 2019 2,2 bln złotych. W 2015 było 1,79 bln złotych. Więc przez 4 lata rządów PiS tak znienawidzonych, udało się powiększyć PKB Polski o ponad 400 miliardów złotych, średnio 100mld złotych rocznie. Więc dokonania PO-PSL to 590 miliardów złotych przez 8 lat, średnio 75 mld rocznie. Teraz mamy trudny rok przez koronawirusa, ale i tak uda się osiągnąć wzrost choć niewielki, może 0,2-0,4%.
duży wkłąd w wygraną pana Prezydenta Dudy ma Jacek Kurski, brawo panie Jacku!!!!!!!!!!!
Prawda jest jedna
Kolejne 5 lat radości pisowców
I kolejne 5 lat narzekania lewicowców
Teraz PiSiory powinni zlikwidować 500+ dla młodych małżeństw. Nie dawać żadnych wyprawek i darmowych wakacji. Osobom do 26 r.życia kazać płacić podatki. Kiedy POwstała pandemia po co było wysyłać samoloty, żeby mogli wracać do kraju? Nic nie wolno im dawać bo tylko potrafią gryźć rękę która im dała. Wybrali Trzaskowskiego, który naobiecywał im góry złota, a potem powiedział by: "że kasy nie ma ". Młodzi dostali od PiSiorów worek złota i stwierdzili, że wór jest za ciężki. My wapniaki i mohery pamiętamy obiecanki Platfusów, gdy wystrychnęli nas na dudka. Nie wolno młodym nic dawać, gdyż nie umieją tego docenić.
pedofile i wszelkiej maści zwyrole lejący swoje żony i dzieci mogą spać spokojnie, będzie miał kto ułaskawić:)
Dawniej zawodzie nazywano "złodziejówka" można popytać starszych mieszkańców... Nie na darmo tak nazywano ponieważ osiedlali się tam same komuchy, SBki, krętacze... Stąd takie wyniki szambelana warszawskiego ;)
Jak trzeba miec zdołowane morale aby wstydzić się że pochodzisz z Krosna?
Region mamy ładny, historia jak na tak małe miasto imponująca, nazwa dla języków germańskich brzmiąca swojsko, fakt miasto małe i trochę na uboczu.
Jak to ja mam skometować ?..Teraz Podkarpacie czekają same dobre sprawy.Inwestycje,drogi przedszkola i po za tym wszystko co dobre....Nie prosze państwa.PIS wie dobrze że tutaj poparcie i dalej będzie..Dlatego nic nie musi dla Podkarpacia robić.Nic..No niestety wstyd przyznac się gdzieś w Polsce że pochodzi się z Krosna..No iprzypomniał mi się taki wiersz..
„Polak mądr po szkodzie”;Lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie,Nową przypowieść Polak sobie kupi,Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.”― Jan Kochanowski..
I o to chodzi....
Twarde dane statystyczne przekonały mnie do tego by zagłosować na pana Dudę. Za Tuska dużo więcej ludzi, choćby w Krośnie ustawiało się w kolejce do Mopru. Teraz nieco liczba ta wzrosła przez covid19, ale ogólnie przez ostatnie 4 lata, nastąpił spadek liczby osób wnioskujących o zasiłki i to o około 15%