DYSKUSJE
Tak głosowało Krosno w II turze wyborów prezydenta RP
lyterat
16.07.2020 22:47
Podkarpacie pod ostrzałem. Internauci chcą bojkotować region, gdzie wygrał Andrzej Duda

https://kobieta.wp.pl/podkarpacie-pod-ostrzalem-in(...)

...i gitara:):):)

lyterat
Konto zablokowane
lyterat
16.07.2020 22:45

...i nie trzeba było długo czekać na poPiSy żałosnego maliniaka:):):)

Duda ośmieszył Polskę. O jego rozmowie z Rosjaninem już głośno na całym świeciehttps://natemat.pl/314983,zagraniczne-media-pisza-(...)

jak pis mówi że da, to pis da:):):):)

lyterat
Konto zablokowane
lyterat
16.07.2020 22:30

abajujek poormowski kundlu-kapusiu:) ja nie jestem pomiotem parszywego ubeka i nie służyłem w ormo jak ty:) "wielki patyjoto i katłoliku" który przed 89r nie wiedział którą ręką się przeżegnać:):):) a teraz w ramach pokuty polerujesz gałę plebana za 300 lat odpustu:):):)

lyterat
Konto zablokowane
abajurek33
16.07.2020 14:11

literat również liżesz tylko komuchom i UBekom. Puknij się w czerep, tylko się nie zabij śmirdzący palancie ((-;

abajurek33
Konto zablokowane
lyterat
15.07.2020 22:37

abajujek poormowski kapusiu:) ty nie "miszosz", ty liżesz:):):):) wschodnia onuco:)

lyterat
Konto zablokowane
wed
15.07.2020 20:08

Dewast pozwolę się jeszcze raz nie zgodzić z Tobą. Oczywiście że TVP zawsze była pro- , to normalne. I tak było do 2016. Ale jest różnica bycia pro- a wstrętną szczujnią. Gdy TV przejął Kurski rozpoczęło się realizowanie przekazu dnia Kaczyńskiego ( taka szczujnia na sms-a). Walimy w LGBT - plucie przez tydzień, walimy w Grodzkiego - plucie i oszczerstwa przez tydzień łącznie z ogłoszeniem nagrody kto doniesie na Grodzkiego. Bronimy Banasia - cały tydzień pieśni pochwalne, walimy w Banasia - przyszedł sms z Nowogrodzkiej - zaczyna się plucie na Banasia. Opluwamy Konfederację - jazda na całego. Apogeum osiągnęli plując na Trzaskowskiego - kochanka w Brazylii, zabranie 500+, zwrot mienia Żydom, aborcja na życzenie, przymusowa eutanazja, niemiecki kandydat, adopcja przez gejów. Mam pytanie - czy Trzaskowski kiedykolwiek coś z tych rzeczy mówił ? I dlatego TVPiS nazywam pisią szczujnią bo to jest fakt. I nieprzypadkowo właśnie a propos Kurskiego pisano, że Gobbels mógłby się od niego uczyć. O żadnym prezesie TVP nigdy nawet by takie słowa na myśl nie przyszły. A Ty, ja czy Trzaskowski musimy jeszcze na ten chlew placić

wed
na forum od listopada 2017
abajurek33
15.07.2020 18:52

"Pardą" zapomniałem dodać ((-;

abajurek33
Konto zablokowane
abajurek33
15.07.2020 18:50

Miszosz tymi jajcami i miszosz - literat ty fafloku jeden.

abajurek33
Konto zablokowane
lechu
15.07.2020 18:21

Ciekawe co na to Biuro Bezpieczeństwa Narodowego?

lechu
na forum od kwietnia 2019
lechu
15.07.2020 18:12

Rosyjscy pranksterzy Vladimir Kuznetsov oraz Alexey Stolyarov (Vovan i Lexus) skontaktowali się z Prezydentem Polski Andrzejem Dudą jako Sekretarz Generalny ONZ António Guterres. Vovan i Lexus zadzwonili do polskiego Prezydenta by pogratulować mu jego zwycięstwa w wyborach:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=z(...)

lechu
na forum od kwietnia 2019
/8
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA