DYSKUSJE
Prezydent Krosna wsparł Trzaskowskiego. "Najlepszy kandydat"
jaroslaw_kulawy
18.07.2020 12:33

No to czas na podatki + i wzrost cen życia + ..... chcieliście PIS będziecie mieli.

jaroslaw_kulawy
na forum od lipca 2020
krowa
17.07.2020 18:28

O ocenę prezydenta Przytockiego należy zapytać kerowców i świata lotniczego ze wskazaniem na ul. Łukasiewicza Piłsudskiego Krakowską. Popiera sobie bliskich .

krowa
na forum od listopada 2017
lyterat
12.07.2020 22:18

helter cośtam@ dziękujemy za wyczerpujące informacje:):):)

lyterat
Konto zablokowane
ciekawykrosnianin
12.07.2020 22:13

Buahahaha, ani PrzytOcki nie pomógł xD

ciekawykrosnianin
helter_skelter
12.07.2020 17:32

Czy ta cała cisza wyborcza to taki syndrom sztokholmski pokomunistycznych ofiar? Popisowcy i inne lewe (lewe lof lof) lubią, gdy aparat państwa trzyma ich za mordę. Lubią, gdy gwałcone jest ich prawo do wolności słowa. Lubią, gdy łamana jest konstytucja - art 54.

A przecież ta cisza nie ma sensu; ludzie ją obchodzą, jak cenzurę za komuny; no bo jak np. samorządowcy teraz namawiając do głosowania, mówiąc, że "twój głos jest tak ważny jak mój", to oczywistym jest za kim agitują. Onegdaj były podawane sondaże dla Golloba i Hampela. Ot taka ta cisza parodia wyborcza.

helter_skelter
viserion
12.07.2020 09:58

ciekawemu pyskj urwało kolego kundlu

viserion
Konto zablokowane
elwira989
12.07.2020 09:49

Cześć! Na imię mam Elwira, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do miłych spotkań i kontaktu w nudne dni. Z przyjemnością odpowiem wszystkim samotnym bo sama czuję się samotna, napisz do mnie na stronie randkowej gdzie spokojnie moglibyśmy pogadać, również na stronie znajdziesz moje odważne fotki mój profil to : http://milepanie.pl/elwirka

elwira989
Konto zablokowane
lechu
12.07.2020 09:15

Ciekawe czy podczas zgłoszenia kolega konfitura opowiadał kawały o policjantach.

lechu
na forum od kwietnia 2019
viserion
11.07.2020 16:08

zgłoszenie zostało przyjęte

elżbieta@-kunkun@-975@ życzę miłej niedzieli, ewentualnie poniedziałku.

viserion
Konto zablokowane
redeemer
11.07.2020 16:01

"Cisza wyborcza obowiązuje także w internecie. W trakcie jej obowiązywania nie możemy zakładać grup, wydarzeń czy stron kampanii i kandydatów. Nie możemy także wyrażać w komentarzach stronniczych opinii na temat osób startujących w wyborach. Zakazane jest także udostępnianie zdjęć, faktów czy dokumentów, które mogłyby być sugestywne dla innych i wpływać na wynik głosowania.

Naruszenie ciszy wyborczej traktowane jest jako wykroczenie zagrożone karą grzywny. Standardowo wynosi ona od 20 do 5000 zł. W przypadku opublikowania nieoficjalnych wyników sondaży w trakcie jej trwania, grzywna może wynieść od 500 tys. do 1 mln złotych"

redeemer
Konto zablokowane
/13
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA