Myslałem ,że prezydent jest mąndry myliłem sięPoprzeć zło.Zanim zacznie coś pisac to słuchajcie uwaznie a nie piszcie bzdur o ułaskawieniu.
Prezydencie Krosna po takim komentarzu masz u nas 93 % głosów ! A te 7 % to tamci . . . . . e ;) ;)
komuchow w krosnie mnogo !
co swiadcza czeste wizyty komoruskiego walesy i czajkowskiego
Gdzie sa moje komentarze zaklamana stronnicza redakcjo? Nie wychwalalu pana T to je usunieto? To spotkamy sie w sadzie w zwiazku z ograniczaniem swobody wypowiedzi
- Kiedy milicjant stawia na odbiorniku telewizyjnym słoik z musztardą?- Gdy chce mieć ostry obraz.
Przychodzi facet do lekarza i przedstawia swój problem:-Panie doktorze, bo ja w nocy się mocze.-Dobrze proszę powiedzieć co się panu śni podczas...tego.- A więc panie doktorze gdy zasypiam przychodzi do mnie taki krasnoludek i każe mi sikać.-W takim razie w żadnym wypadku proszę nie słuchać tego krasnoludka !Facet posłuchał lekarza, zasypia i przychodzi do niego krasnoludek:-To co Józek sikamy?-Nie!-Sikamy?-Jeszcze raz nie!-No to kupę walniemy!
dobra pustaki dzwonię na policję, identyfikacja waszych ID zajmie im najwyżej kilka godzin, jak dostaniecie po parę tysi grzywny to zamkniecie te parszywe mordy