DYSKUSJE
Prezydent Krosna wsparł Trzaskowskiego. "Najlepszy kandydat"
viserion
11.07.2020 06:04

Marysia pyta się krasnoludków:-Co dzisiaj robiliście w lesie?-Ja zbierałem jagody, na kompot! - odpowiada jeden krasnoludek-A co ty robiłeś? -pyta Marysia-Ja zbierałem mak. Też na kompot.

viserion
Konto zablokowane
viserion
11.07.2020 05:58

Co robi policjant gdy dostanie narty wodne?- Szuka pochyłego jeziora.

viserion
Konto zablokowane
viserion
11.07.2020 05:57

Sprzedawca poleca policjantowi kupno maszynki do golenia:- Niech pan kupi ten model. Wypróbowało go już tysiące klientów z całego świata!- Nie dziękuję. Wolałbym raczej coś nie używanego...

viserion
Konto zablokowane
viserion
11.07.2020 05:56

W zaspie śnieżnej leży pijak. Podchodzi do niego policjant i mówi:- Wstawaj koleś bo zamarzniesz!- Coś ty! Po Borygo?

viserion
Konto zablokowane
viserion
11.07.2020 05:53

- Baco, czym zabiliście sąsiada?- A synecką, Wysoki Sądzie...- Wieprzową, czy wołową?- Kolejową...

viserion
Konto zablokowane
viserion
11.07.2020 05:51

Turysta w wakacje zachodzi w deszczu do bacówki, baca gościnnie częstuje go gorącą strawą, turysta zajadając spostrzega, że do talerza leci mu z góry woda...- Baco dach ci przecieka!- Wim...- To dlaczego nie naprawisz?!- Ni mogę, przecież dysc pada.- To dlaczego nie naprawisz, kiedy nie pada?!!- A bo wtedy nie cieknie...

viserion
Konto zablokowane
viserion
11.07.2020 05:50

Idzie turysta po szlaku i nagle słyszy:- Ło Jezuuu!!! Jezu, Jezu, Jezusicku!!!!Biegnie, patrzy a tu baca siedzi na pieńku, obok wbita siekiera:- Ło Jezu, Jezu, Jezu!Turysta:- Baco! Baco co wam się stało?!Baca:- Mnie? Nic. Ło Jezuuuu!!! Jezu, Jezu, Jezu!!!Turysta:- A może komuś w waszej rodzinie?Baca:- Mojej? Ni. Ło Jezu, Jezu, Jezu, Jezusicku!!!Turysta:- No to co tak lamentujecie?Baca:- Ło Jezu, jak mi się robić nie chce!

viserion
Konto zablokowane
krasnal24
10.07.2020 23:59

usunięcie komentarzy uznm za złamanie ciszy wyborczej

krasnal24
Konto zablokowane
krasnal24
10.07.2020 23:54

Przytaczam wypowiedź Borysa Budki w wygranej sprawie PGNIG z rosyjskim GASPROM

https://www.codzienna.net/wygrana-z-gazpromem-6-mi(...)

"Egzekwowanie 6,2 mld PLN przez PGNiG od Gazpromu, wygląda dobrze tylko jako propaganda. Tak naprawdę to atak rządowej spółki na prywatne przedsiębiorstwo. Ci którzy dziś się z tego cieszą nie rozumieją że jutro może to spotkać ich firmę. W dodatku taki ruch psuje relacje z Rosją.

— Borys Budka (@czlowiek_bobr) 15 czerwca 2020 "

Układ PO-PSL 8 lat okradał Polskę i chcą to robić nadal.

Gerwazy

Komu bliżej do ruskich ?

krasnal24
Konto zablokowane
Dewast
10.07.2020 23:52

Towarzyszu viserion, Jak już wcześniej pisałem, to są reklamy spersonalizowane i pustaki wyświetlają się pustakom. Jak by towarzysz interesował się np. fizyką kwantową, to wówczas by się towarzyszowi wyświetlały wykłady Dragana,Meissnera albo ksiedza (co by już mogło towarzysz wręcz spalić) Hellera. A tak, to tylko pustaki i pustaki. I niestety towarzyszu viserion te pustaki to jedyne, z czym towarzysz jest sobie w stanie poradzić. Co doreszty bredni, tu publikowanych to waszym prezydentem wciąż jest Bredziasław Bul Komoruski... młody, wykształcony znawca bigosu, który ułaskawiał jak leci... pedofilii, damskich bokserów, nozowników, ale o tym sza, bo jeszcze się wyda. PS Juncker w Trewirze (Niemcy) w czasie odsłaniania pięcio metrowego pomnika waszego Bochtera Marksa podczas przemówienia apelował, by "pamiętać o umieszczeniu ideologa socjalizmu w kontekście, bez zrzucania na niego odpowiedzialności za zbrodnie komunistycznych dyktatur". i tego sie widze wciąż trzymacie. Rzygać mi się chce, jak o takich jak ty pomyslę.

Dewast
na forum od listopada 2017
/13
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA