pracujesz w sanepidzie? to udowodnij mi zasadność noszenia maseczki. dawaj linki do badań.
Genialny portal.
Piszą najpier to
"Głosowanie w Krośnie przebiegało spokojnie. Zarówno członkowie komisji, jak i wyborcy musieli jednak przestrzegać reżimu sanitarnego związanego z epidemią koronawirusa. Każdy musiał mieć zakryte usta i nos, a w lokalu nie mogło przebywać zbyt dużo osób na raz. "
A potem zdjęcie i filmik jak ludzie łamią te przepisy.
Może kolejny artykuł o tym że nie wolno bokiem w zakręt wchodzić i dajcie filmik zrobiony przez was instruktarzowy jak to robić.
Ludzie po co nosicie te maseczki jak macie nosy odkryte?
Równie dobrze mozecie nie mieć jak macie tak nosić.
To samo dla brawo dla Pani która przyszła oddać głos i jest na zdjęciu https://krosno24.pl/uploads/files/5149/P1011035.jp(...)
Też odkryty nos. Ale inni mają się meczyć.
Brawo dla Pani z tego zdjęcia https://krosno24.pl/uploads/files/5149/P1011035.jp(...)
Ciekawe czy ktoś ją pociągnie od odpowiedzialności za nie zakrywanie nosa, gdzie ustawa mówi wprost o zakrywaniu nosa i ust.
Jak jest w komisji wyborczej to jest, chyba też na chwilę urzednikiem państwoym. Ludzie powiedzmy tam jeszcze "ciul" że "zapomną" ale urzędnik który powinien świecić przykładem.
Szkoda,że ludzie wolą pustą pacynkę, długopis w rękach siejącego nienawiść bez żadnego trybu starca dyszącego jedynie zemstą i rewanżyzmem pchającego ludzi do nienawiści i nieustannie walczącego nie wiadomo z czym. Ostatnie 5 lat to szczucie na LGBT, lekarzy, nauczycieli, ekologów, artystów (poza discopolo), liberałów, uchodźców, sędziów i wszystkich inteligentnych ludzi ośmielających się myśleć inaczej. A wszystko to za głupią miskę ryżu ( czyli+500 czy inny ochłap emerytalny). Mentalność niewolników i strach paraliżuje ludziom normalne myślenie. A może świetny wynik Dudy na Podkarpaciu to nagroda dla niego, że wypromował "wybitne" miejscowe jednostki: Piotrowicza czy lotnika Kuchcińskiego. Koniec państwa prawa, totalitaryzm i zastraszone społeczeństwo oto nasza przyszłość.
Mój głos w wyborach dostał Andrzej Duda, a przekonali mnie do tego sami kontrkandydaci, którzy zgodnie zapewniali, że utrzymają wszystkie "plusy" wprowadzone przez obecnego prezydenta.
Jeżeli mówili szczerze, to czy może być lepsza rekomendacja? Skoro ustawy podpisane przez Andrzeja Dudę mają być utrzymane, (a Rafał Trzaskowski potwierdzał to także już po pierwszej turze), to po co głosować na atrapę, skoro mogę wybrać oryginał ...
Kto pisze te artykuly ? Redakcja portalu =Adrian = manipulacja ! Jak mozna porownywac I ture 2020 do II tury 2015? W I turze 2020 A.Duda ZYSKAL 3.366 glosow w stosunku do I tury 2015 (11.102 teraz vs 7.736 w I turze 2015)
Tylko ja jestem jedynym uczciwym. Nie głosuje na PiS i jednocześnie nie pobieram żadnego plusa , ani 500+ ani firma+ ani tarcza firmowa+.
Boże czemu ludzie się podniecacie tym jakiego Pana wybierzym na Prezydenty w kraju gdzie chyba Prezydent bardzo rzadko vetował jakieś ustawy, ewentualnie dał do rozpatrzenia przez trybynał. Ustawy nie zależnie czy były z PiS, PO czy cegoś innego jak przeszły przez Sejm, Senat to zazwyczaj były podpisywane.
Jakie on decyzje podejmuje niby?
Zakup czego kolwiek itp to minister fiasów, obrony itp. Prezydent u nas to chyba się poakże i tyle. Podpisze niby jakiś tam pakiet ale to pewnie było już wcześniej niegocjowane przez sztab ludzi i on nie zna do końca tego co podpisał tylko pewnie ogólnie.