DYSKUSJE
Niemal połowa wyborców z Krosna głosowała na Dudę, drugi Trzaskowski
abajurek33
30.06.2020 08:30

W drugiej turze dopiero zobaczymy jakie duże poparcie ma Prezydent Andrzej Duda.

abajurek33
Konto zablokowane
umberto
30.06.2020 07:11

Ja nie byłem i nie głosowałem w 1 turze bo i tak wiedziałem ze dojdzie do 2 tury ale teraz idę i bede głosował na Dude.

umberto
na forum od listopada 2017
krosniakimp
30.06.2020 01:10

brawo Krosno wygrała demokracja i tradycja teraz czas na drugą turę która wygra PAD

krosniakimp
na forum od maja 2019
ktomnieznatoja
29.06.2020 22:44

nikt nie glosowal na Dude ... to z kad takie poparcie ???

ktomnieznatoja
na forum od stycznia 2019
wed
29.06.2020 21:07

Mimeko nie chcę polemizować bo też uważam, że mój przykład jest mało realny (miał tylko pokazać że PiS jak zechce to zniszczy każdego - na pierwszy ogień pójdą tacy goście jak Żurek czy Tuleya). Wspomniałeś że konstytucja nas ochroni. Otóż tu muszę polemizować - nie ochroni. Dla brunatnych jest to nieważny dokument o czym nieraz goniec kaczora nas przekonał , łamiąc bezczelnie konstytucję a na jej straży postawił mało inteligentną magister , żonę TW Wolfganga, prokuratora stanu wojennego, gorliwego komucha i gburowatą chamkę od sałatek. Tak szanują Konstytucję . Jedyne co nas obroni przed totalitaryzmem to prezydent , który zawetuje ich chore pomysły. Proszę głosuj na Trzaskowskiego bo inaczej to będzie Pislamska Wolska, a nie wolna Polska.

wed
pszczelarz4
29.06.2020 20:36

będziemy mieli konwencjonalną energię jądrową - brawo ciemnoto, wstyd mieć takiego nieuka na prezyenta

pszczelarz4
na forum od marca 2018
mimeko1811
29.06.2020 19:52

"Wyobraź sobie , że pisi rząd pisze ustawę skazującą LGBT na dożywotnie zamykanie w zakładach zamkniętych ( niemozliwe ? - poczytaj wypowiedzi Dudy, Czarnka czy Brudzińskiego)."

@wed jest to raczej nie możliwe bo musieli by konstytucje zmienić, a by to osiągnać muszą mieć 5/6 sejmu i senatu jak dobrze pamiętam. Więc nie strasz.

"pisi rzecznik policji oświadczy że 1 LGBT pobił 50 policjantów jak to miało miejsce z 2 kobietami pod Sądem. Pisi Sąd Najwyższy zatwierdzi wyroki, a pisia służba więzienna jakiego zrobi im Berezę Kartuską."

Po to masz świadków i monitoring, nawet telefon by nagrać?

PS. Na tym portalu nie da się edytować wypowiedzi? Czy to tajemna wiedza której nie opanowałem?

mimeko1811
na forum od kwietnia 2020
mimeko1811
29.06.2020 19:48

"Wyobraź sobie , że pisi rząd pisze ustawę skazującą LGBT na dożywotnie zamykanie w zakładach zamkniętych ( niemozliwe ? - poczytaj wypowiedzi Dudy, Czarnka czy Brudzińskiego)."

@wed jest to raczej nie możliwe bo umieli by konstytucje zmienić mieć 5/6 sejmu i senatu jak dobrze pamiętam. Więc nie strasz.

"pisi rzecznik policji oświadczy że 1 LGBT pobił 50 policjantów jak to miało miejsce z 2 kobietami pod Sądem. Pisi Sąd Najwyższy zatwierdzi wyroki, a pisia służba więzienna jakiego zrobi im Berezę Kartuską."

Po to masz świadków i monitoring, nawet telefon by nagrać?

mimeko1811
wed
29.06.2020 19:42

mimeko co do mozliwości prezydenta to się mylisz. Fakt, że jego kompetencje są niewielkie, ale jego veto może powstrzymać szaleńców. Wyobraź sobie , że pisi rząd pisze ustawę skazującą LGBT na dożywotnie zamykanie w zakładach zamkniętych ( niemozliwe ? - poczytaj wypowiedzi Dudy, Czarnka czy Brudzińskiego). Pisie TK na czele z PIotrowiczem i Pawłowicz kolesiami Dudy klepnie to bez zmrużenia okiem, pisia prokuratura ochocza będzie ich ścigać, pisi rzecznik policji oświadczy że 1 LGBT pobił 50 policjantów jak to miało miejsce z 2 kobietami pod Sądem. Pisi Sąd Najwyższy zatwierdzi wyroki, a pisia służba więzienna jakiego zrobi im Berezę Kartuską. Trzaskowski w odróżnieniu od pacynki takie szaleństwo zawetuje. Czujesz różnicę ? Dlatego jednak idź i głosuj na Trzaskowskiego.

wed
mimeko1811
29.06.2020 19:30

@123456 mnie nie obchodzi zasadność noszenia tylko że prawo wymaga. A jak wiemy prawa mamy przestrzegać. Chyba że ty tego nie wiesz :).

mimeko1811
/11
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA