Ja nie byłem i nie głosowałem w 1 turze bo i tak wiedziałem ze dojdzie do 2 tury ale teraz idę i bede głosował na Dude.
brawo Krosno wygrała demokracja i tradycja teraz czas na drugą turę która wygra PAD
Mimeko nie chcę polemizować bo też uważam, że mój przykład jest mało realny (miał tylko pokazać że PiS jak zechce to zniszczy każdego - na pierwszy ogień pójdą tacy goście jak Żurek czy Tuleya). Wspomniałeś że konstytucja nas ochroni. Otóż tu muszę polemizować - nie ochroni. Dla brunatnych jest to nieważny dokument o czym nieraz goniec kaczora nas przekonał , łamiąc bezczelnie konstytucję a na jej straży postawił mało inteligentną magister , żonę TW Wolfganga, prokuratora stanu wojennego, gorliwego komucha i gburowatą chamkę od sałatek. Tak szanują Konstytucję . Jedyne co nas obroni przed totalitaryzmem to prezydent , który zawetuje ich chore pomysły. Proszę głosuj na Trzaskowskiego bo inaczej to będzie Pislamska Wolska, a nie wolna Polska.
będziemy mieli konwencjonalną energię jądrową - brawo ciemnoto, wstyd mieć takiego nieuka na prezyenta
"Wyobraź sobie , że pisi rząd pisze ustawę skazującą LGBT na dożywotnie zamykanie w zakładach zamkniętych ( niemozliwe ? - poczytaj wypowiedzi Dudy, Czarnka czy Brudzińskiego)."
@wed jest to raczej nie możliwe bo musieli by konstytucje zmienić, a by to osiągnać muszą mieć 5/6 sejmu i senatu jak dobrze pamiętam. Więc nie strasz.
"pisi rzecznik policji oświadczy że 1 LGBT pobił 50 policjantów jak to miało miejsce z 2 kobietami pod Sądem. Pisi Sąd Najwyższy zatwierdzi wyroki, a pisia służba więzienna jakiego zrobi im Berezę Kartuską."
Po to masz świadków i monitoring, nawet telefon by nagrać?
PS. Na tym portalu nie da się edytować wypowiedzi? Czy to tajemna wiedza której nie opanowałem?
"Wyobraź sobie , że pisi rząd pisze ustawę skazującą LGBT na dożywotnie zamykanie w zakładach zamkniętych ( niemozliwe ? - poczytaj wypowiedzi Dudy, Czarnka czy Brudzińskiego)."
@wed jest to raczej nie możliwe bo umieli by konstytucje zmienić mieć 5/6 sejmu i senatu jak dobrze pamiętam. Więc nie strasz.
"pisi rzecznik policji oświadczy że 1 LGBT pobił 50 policjantów jak to miało miejsce z 2 kobietami pod Sądem. Pisi Sąd Najwyższy zatwierdzi wyroki, a pisia służba więzienna jakiego zrobi im Berezę Kartuską."
Po to masz świadków i monitoring, nawet telefon by nagrać?
mimeko co do mozliwości prezydenta to się mylisz. Fakt, że jego kompetencje są niewielkie, ale jego veto może powstrzymać szaleńców. Wyobraź sobie , że pisi rząd pisze ustawę skazującą LGBT na dożywotnie zamykanie w zakładach zamkniętych ( niemozliwe ? - poczytaj wypowiedzi Dudy, Czarnka czy Brudzińskiego). Pisie TK na czele z PIotrowiczem i Pawłowicz kolesiami Dudy klepnie to bez zmrużenia okiem, pisia prokuratura ochocza będzie ich ścigać, pisi rzecznik policji oświadczy że 1 LGBT pobił 50 policjantów jak to miało miejsce z 2 kobietami pod Sądem. Pisi Sąd Najwyższy zatwierdzi wyroki, a pisia służba więzienna jakiego zrobi im Berezę Kartuską. Trzaskowski w odróżnieniu od pacynki takie szaleństwo zawetuje. Czujesz różnicę ? Dlatego jednak idź i głosuj na Trzaskowskiego.
@123456 mnie nie obchodzi zasadność noszenia tylko że prawo wymaga. A jak wiemy prawa mamy przestrzegać. Chyba że ty tego nie wiesz :).
W drugiej turze dopiero zobaczymy jakie duże poparcie ma Prezydent Andrzej Duda.