Wzdłuż ulicy Tysiąclecia przebiega chodnik i ścieżka rowerowa. Ludzie chodzą tędy do pracy i na spacery. Co by było gdyby? Całkowity brak odpwiedzialności kierującego, http://masakra.
Akurat byłem w pracy i widziałem gościa jak przecinał powietrze na ul. Kletowki. Poważnie ten kierowca prosił się o problemy. W artykule jest informacja że odpowie za jazdę pod wpływem alkoholu a czy ten facet nie stworzył zagrożenia w ruchu drogowym i nie powinien ponosić wieksza odpowiedzialnosc? Policja ustala kamery bo to oczywiste ale nie trzeba być biegłym od wypadków żeby po aucie ustalić jaka mogła to być przyblizona prędkość. Przecież kamery na ul. Tysiąclecia jakieś są które złapały delikwenta i w prosty sposób można przeliczyć przejechana drogę aby ustalić że zapierniczal jak opetany. Maska z auta przeleciała 15metrow nad chodnikiem. Tam mogli zginąć piesi lub zabił by innego kierowce. Też mam czym jechać ale to co ten szaleniec wyprawiał na Krośnie to bandytyzm.
Najczęściej takie wyczyny były sprawką rozwydrzonej, nieodpowiedzialnej młodzieży. Ale dziwi mnie zachowanie piędziesęcioparoletniego gościai, że taki głupi?
A to mają że alkohol jest jedną z pięciu najbardziej uzależniających substancji, alkoholoik potrafi nie pić tydzień po długim ciągu i wydmucha promile i to duże, dlatego mała prohibicja na alkohol jest potrzebna.
Do Lechu, wypadek miał miejszce około 16:00, wiec co do tego mają sklepy nocne? Jak ktoś jest głupi to jezdzi po alkoholu, szkoda że sie nie zabił, jednego debila na drodze byłoby mniej.
To chyba już trzecia młodość w takim wymyślnym samochodziku pędzić tu i tam. Prędzej by postawić na szalone dzieciaki. Przynajmniej kupił sam to dziwne autko a nie że rodzina nowobogacka kupiła dziecku prezent.
Cieszy mnie to że nie jesteśmy w światowej czołówce spozycia alkoholu, smuci natomiast że ciągle jest popyt na nocne sklepy sprzedające tylko mocne trunki. Próba ograniczenia sprzedaży alkoholu w nocy spotkała się z silnym oporem, odbiera nam się nasze prawa, argumentowano. Codziennie jadąc do pracy mijam sklep reklamujacy że sprzedaje zimną wódkę, smutne to , naprawdę.
Człowiek, ktory nie umie używać rozumu jest niepełnosprawny umysłowo............ czy niepełnosprawnym umyslowo lekarz daje pozwolenie na udział w kursie na prawo jazdy NIE !.................. temu panu tez powinni zabrac dozywotnio prawko i nie więzić jak tu ktoś pisze, bo to tylko nasz koszt, podatników, ale kara powinna być dotkliwa!!!
typowy abajujkowaty krośnieński moczymorda:)