Wyrazy współczucia dla najbliższych...
Poznałam Gulisię na Forum "Drzwi do..." pisałyśmy... później spotkałyśmy się w "realu". Niewielka osóbka, z niesamowitym poczuciem humoru, niegasnącym optymizmem.
A dzisiaj ten artykuł... i tysiące myśli... wspomnień, tak ulotnych... i łzy, uczucie pustki, pytania... bez odpowiedzi...
Odpoczywaj w pokoju... Kiedyś jeszcze raz otworzymy "Drzwi do ..."
Dla bliskich Pani Agaty wyrazy wspólczucia.........
Znamy się z forum, ze wspomnianych "Drzwi ............", "Gulisia" pozwólcie, że tak ją bedę wspominać była tam częstym bywalcem, "odkurzała, oliwiła , sprzatała te drzwi....", ale przede wszystkim przynosiła tam sporo radosci , uśmiechu i kultury ..... tak Jej wpisy były pełne ciepła i optymizmu. Kiedy czasem spotykałem Ją na ulicy , czy na jakimś spektaklu w RCKP, zasze energiczna, uśmiechnięta i "rozgadana", aż nie chce się wierzyć, że nie spotkamy Jej już wiecej............... smutno bedzie bez Ciebie, kobietko 145 centymetrowa majaca energii za kilku dryblasów.
Wyrazy współczucia dla rodziny Agatki.
Bardzo mi przykro.
Odpoczywaj w spokoju Agatko *
Wyrazy szczerego współczucia dla rodziny Agatki.
Szkoda i to bardzo,tak dobrej, wrażliwej i kochającej życie dziewczyny. Odpoczywaj w pokoju.
Agatka, nie znałem Cię, ale dziękuję Ci za Twoje dobro i piękne, choć krótkie, życie. R.I.P.
dla Agaty https://www.youtube.com/watch?v=yLJOP32PUXo