Mam pomysł na oszczędności wystarczy zwolnić 50% pracowników umysłowych i obniżyć płace tych ludzi zwłaszcza dyrektorom i kierownikom.
Jakiś prywaciarz szykuje się do przejęcia Basenów ??? Nie ma klientów? Basen generuje straty? Trzeba sprzedać? TAK SIĘ ROBI BIZNES !!!
Trzeba też pamietać o osobach, które przychodzą na basen w ramach rehabilitacji. Od czasu gdy zmieniła się dyrekcja, priorytetem stały się oszczędności i wynajowanie prawie wszystkich torów szkołom w ciagu całego dnia. Potencjalny klient praktycznie nie ma szans by swobodnie popływać w wybranych przez siebie godzinach. Trzeba dostosowywać się do grafików, a i tak zwykle pozostają do pływania dwa lub jeden tor. Proszę sobie wyobrazić osobę z problemami ruchowymi i bólowymi, która pływa na jednym torze z trzema lub czterema osobami. Najwyższy czas zmienić tę nieprzemyślaną politykę uwzględniając przy nie tylko potrzeby szkół. Basen jest dla wszystkich mieszkańców.
Bardzo niełanie. Na basen wieczorem chodzą najwierniejsi, stali bywalcy oraz ludzie najbardziej zapracowani. Można ewentualnie ograniczyć czas otwarcia sauny ale nie basenu !
generalnie to można popływać w sytuacji, jak jest 1 osoba na 1 tor.. jak jest 10 osób, to i tak za dużo..
Mnie "osłabiają pseudo oszczedności" z wyłączaniem sauny na basenie na ul.Wojska Polskiego , ciekaw jestem czyj to pomysł.
Srócenie czasu to porażka. Obecnie nie da się popływać. Po kilka osób na jednym torze. A należy jeszcze zauważyć, że basen należy opuścić o godzinie 20.45.
Pan Dyrektor chyba nie kuma, że obecnie wszelkie formy ruchu są bardzo popularne. I co niektórym mieszkańcom odpowiadają godziny późno wieczorne na uprawianie sportu bo na przykład wcześniej nie mogą sobie na to pozwolić.
Czy godziny pracy nie powinny być wydłużone o godzinę? Skoro jest takie zainteresowanie?
Może do 23.00?
Super nie dość że teraz jest przepełnienie a był temat swego czasu że uczący pływania nie mają jak i gdzie uczyć to teraz skrócenie godzin.Chyba logiczne że te 10-20 osób będzie musiało obciążyć baseny w godzinach wcześniejszych.
Zwolnić dyrektora ! Będzie taniej !