Z tego, co się orientuję to prawdopodobny sprawca został dość szybko ujęty właśnie dzięki kamerze monitoringu po drugiej stronie ulicy.
Jako sary dzielnicowy powiem-milicja nie ma lekko. Płace mizerne robota marna, czasy niebezpiczne. Złodzieje i inne smieci nie boja sie ani milicjii ani kryminału? Wychowanie bezstresowe gnojków -daje efekty. Komputeryzacja i krew na monitorze działa na resztki szarej masy w mózgu. Kiepskie prawo -nie wspiera strózy prawa. Społeczenstwo także nie chce sie bawic w te klocki. Panowie-jesli stracimy kontrole nad bezprawiem- to wkrótce po mleko bedziemy chodzic z ochroną!
Aby się mądrzyć wystarczy w google wpisać sobie mapa kryminalna Polski, i dokładnie widać rozdział pomiędzy zachodnimi a wschodnimi województwami kraju, gdzie jest wiecej katolików - chrześcijan, tam jest bezpieczniej.
Aby się mądrzyć wystarczy w google wpisać sobie mapa kryminalna Polski, i dokładnie widać rozdział pomiędzy zachodnimi a wschodnimi województwami kraju, gdzie jest wiecej katolików - chrześcijan, tam jest bezpieczniej.
Dzisiaj w drodze na zakupy przyjrzałem się dokładnie buddystom, paru zobaczyłem, i niczego dziwnego - ciekawego nie zauważyłem, ale shadow1965 dzięki za info, będę miał ich teraz na oku.
count_dooku
Ja z grubej rury , hitler też był katolikiem i chrześcijaninem , nawet namalował obraz Maryja z dzieciątkiem ...co zrobił ludzkości pozostawiam bez komentarza , a tak na marginesie nie wkładaj wszystkich do jednego wora , chciałbyś być uważany za złodzieja samochodów i pijaka ? Bo chyba tak nas widzą za granicą , człowieku wychowany po katolicku .Zrób sobie rachunek sumienia ilu ludziom pomogłeś , ilu podałeś rękę jak potrzebowali , czy tylko liczy się licznik wizyt w kościele
Katolik się znalazł hehehe... od opluwania i szkalowania wszystkiego co nie jest po lini partii. Te gimbus, Count Duku był robotem, ty jesteś zwykłym bezmózgiem
Jak czytam tutaj, że ubożeje społeczeństwo, to chce mi się ryczeć... ze śmiechu. Parkingi przepełnione autami różnych marek, klienci ledwie pchają kopiate wózki w marketach płacąc rachunki sięgające kilkuset złotych. Dzieci ubrane w markowe ciuchy ze smartfonami w dłoni. Pracy nie mają tylko ci, którzy do południa nie robią nic, a po południu mają wolne. A bandyci, nieroby i kanalie byli, są i zawsze będą. Może warto niektórym założyć okulary, bo ślepną?