DYSKUSJE
"Nie można się na coś takiego przygotować". Kolejny napad na sklep
abajurek33
15.02.2020 16:46

Jak czytam tutaj, że ubożeje społeczeństwo, to chce mi się ryczeć... ze śmiechu. Parkingi przepełnione autami różnych marek, klienci ledwie pchają kopiate wózki w marketach płacąc rachunki sięgające kilkuset złotych. Dzieci ubrane w markowe ciuchy ze smartfonami w dłoni. Pracy nie mają tylko ci, którzy do południa nie robią nic, a po południu mają wolne. A bandyci, nieroby i kanalie byli, są i zawsze będą. Może warto niektórym założyć okulary, bo ślepną?

abajurek33
Konto zablokowane
Marcyjanek
14.02.2020 15:12

Z tego, co się orientuję to prawdopodobny sprawca został dość szybko ujęty właśnie dzięki kamerze monitoringu po drugiej stronie ulicy.

Marcyjanek
na forum od listopada 2017
zbych
14.02.2020 12:35

Jako sary dzielnicowy powiem-milicja nie ma lekko. Płace mizerne robota marna, czasy niebezpiczne. Złodzieje i inne smieci nie boja sie ani milicjii ani kryminału? Wychowanie bezstresowe gnojków -daje efekty. Komputeryzacja i krew na monitorze działa na resztki szarej masy w mózgu. Kiepskie prawo -nie wspiera strózy prawa. Społeczenstwo także nie chce sie bawic w te klocki. Panowie-jesli stracimy kontrole nad bezprawiem- to wkrótce po mleko bedziemy chodzic z ochroną!

zbych
sunsabik
14.02.2020 11:10

E, milicjanty, bierta się do roboty a nie wozić się nyskom po mieście.

sunsabik
sunsabik
14.02.2020 11:09

E, milicjanty, bierta się do roboty a nie wozić się nyskom po mieście.

sunsabik
lechu
14.02.2020 10:52

Aby się mądrzyć wystarczy w google wpisać sobie mapa kryminalna Polski, i dokładnie widać rozdział pomiędzy zachodnimi a wschodnimi województwami kraju, gdzie jest wiecej katolików - chrześcijan, tam jest bezpieczniej.

lechu
na forum od kwietnia 2019
lechu
14.02.2020 10:43

Aby się mądrzyć wystarczy w google wpisać sobie mapa kryminalna Polski, i dokładnie widać rozdział pomiędzy zachodnimi a wschodnimi województwami kraju, gdzie jest wiecej katolików - chrześcijan, tam jest bezpieczniej.

lechu
lechu
14.02.2020 10:26

Dzisiaj w drodze na zakupy przyjrzałem się dokładnie buddystom, paru zobaczyłem, i niczego dziwnego - ciekawego nie zauważyłem, ale shadow1965 dzięki za info, będę miał ich teraz na oku.

lechu
Iker
14.02.2020 08:35

count_dooku

Ja z grubej rury , hitler też był katolikiem i chrześcijaninem , nawet namalował obraz Maryja z dzieciątkiem ...co zrobił ludzkości pozostawiam bez komentarza , a tak na marginesie nie wkładaj wszystkich do jednego wora , chciałbyś być uważany za złodzieja samochodów i pijaka ? Bo chyba tak nas widzą za granicą , człowieku wychowany po katolicku .Zrób sobie rachunek sumienia ilu ludziom pomogłeś , ilu podałeś rękę jak potrzebowali , czy tylko liczy się licznik wizyt w kościele

Iker
Burn
14.02.2020 07:00

Katolik się znalazł hehehe... od opluwania i szkalowania wszystkiego co nie jest po lini partii. Te gimbus, Count Duku był robotem, ty jesteś zwykłym bezmózgiem

Burn
Konto zablokowane
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA