DYSKUSJE
Ludzie z różnych stron świata w jednym miejscu. 20 lat Marhaby
ania25
10.02.2020 14:44

Prepraszam, ale naprawde nie wiem skąd te pochlebne komentarze. W zeszła niedziele wstąpiliśmy wieczorem coś przekąsić.

Pizza - dramat, seropodobna breja, ktą można było się udusić, ciasto twarde.

W domu uwielbiam hummus, to co dostaliśmy to był jakiś żart bez smaku, breja bez soli, pieprzu i ani odrobiny tahiny- fuj. Zdecydowanie gotowy hummus z Lidla wygrywa i jest potrawa z wyższej półki- polecam kupić i sprzedawać:)

Bagietka była dobra:)

Nie wiem co się dzieje z rynkiem, ale oprócz Posmakuj, Sweet Rock Cafe i Talerzyków, ryzykowne jest próbowac jeść.

ania25
na forum od listopada 2017
stopmowienienawisci
10.02.2020 14:21

Ja mam niestety niemiłe doświadczenia z tą restauracją. Niedosmażona ryna, frytki smażone na starym oleju, piwo o smaku octu. Do tego niemiła obsługa ,arogancki i agresywny właściciel. Nie polecam

stopmowienienawisci
na forum od lutego 2020
dariuszek
08.02.2020 19:36

Dziwne że redakcja nie usuwa wpisów np.baggio które nie dość że nie są na temat to jeszcze są obraźliwe. Restauracja Marhaba jest ok.

dariuszek
reaktywator
08.02.2020 18:12

No i widać jak na dłoni kto tu gra rasistowską kartą, ale na pewno nie jest to "mądry krośnianin" z "antypolskiej" platformy, który takimi tekstami tylko udowadnia swoją małość, głupotę i właśnie rasizm, który starym dobrym zwyczajem przyPiSuje innym.

reaktywator
Burn
08.02.2020 06:53
wyróżnione przez moderatora

eee tam, są lokale w Krośnie gdzie cięzko w weekend o stolik, tylko klimat musi być

Burn
Konto zablokowane
kurnachata
07.02.2020 22:54

20 lat temu kwitło życie towarzyskie więc powstał taki znaczący lokal Marhaba... dziś u zwykłych mieszkańców zanikło życie towarzyskie gdyż chyba nie chcą słuchać wzajemnego narzekania na złe finanse. Także czasami po lokalach w Krośnie przewinie się któreś zamknięte kółko jakieś krośnieńskiej elity(nie wiem czy tak ich nazwać?) i poza tym cisza.

kurnachata
Endrju89
07.02.2020 21:22

"– Martwi mnie sytuacja na Rynku, dlatego się przenieśliśmy, żeby być bardziej widoczni - przyznaje Osama" - A nie prościej powiedzieć że pewna smutna Pani z kamienicy w której Marhaba dawniej się mieściła chciała za wysoki czynsz i ciągłe problemy...

Endrju89
trw_krosno
07.02.2020 18:17

Pozdrawiam Osamę. Pierwszy raz hummus jadłam u Ciebie i był pyszny. To ulubiony lokal i restaurator mojego zięcia, jak przylatuje do Polski. Fajnie jest , że możemy w Krośnie poznać dania innych krajów i kultur.

Życzę powodzenia a naszym rodakom więcej tolerancji i kultury.

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
Monique
07.02.2020 18:06

Fajnie ze ktoś taki jest w Krośnie, to podnosi rangę miasta :)

Monique
siekiernik
07.02.2020 17:05

sypnął groszem za tą reklamę :-) żenada

siekiernik
na forum od lutego 2018
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta