DO PKC-11 idz załóż sobie konto w banku zSANOKA będziesz miał wszystko za o zł i na koncie we wtorek też będziesz miał 0zł .Myślisz że za darmo coś dziś jest ? Powiadam CI dziś nawet w twarz CI nikt za darmo nie przyłoży bo go do sądu podasz i musi CI zapłacić . dorośnij patrz realnie na życie i ZDROWIA CI ŻYCZE w NOWYM ROKU. nara.
Sytuacja wielu gmin jest obecnie nie do pozazdroszczenia. Sanok odcięty od konta, a na dodatek miasto to utraciło bezpowrotnie środki tak jak wiele innych samorządów posiadających konto w PBS.
Sz.P.-kawałek plastiku nieligacjach moze byc gwarantem naszych finansów. Ja robie to tak:1/3 -w złocie metalach szlachetnych, 1/3 w banku, 1/3 w $ . W moim skromnym życiu nie raz ten system sie sprawdził. Pozdrawiam
Ludzie już od kilku lat słychać o złej kondycji banku PBS Sanok. Interesujące się co się dzieje w około Was! A nie tylko oglądacie zakłamane wiadomości w TV że jest pięknie i cudownie. Też miałem konto w tym banku ponad 200 tyś zł oszczednosci! Kilka miesiecy temu zlikwidowałem konto i przeniosłem się do innego banku.
do WED. Jarosław ci nie da .Jarosław tylko zmieni przepływ gotówki od mafii vat-owskich do zykłych obywateli.To odwrotnie jak Tusk
foks9 Jarosław nie ma konta a rozdaje ludziom po 500+. Przynajmniej tak twierdzą w publicznej TV. Cdotwórca. Popieram żeby brać przykład z naszego wodza. Nie ma co rozpaczać. jarek wam pomoże, Jarek wam da. Wiadomo że tylko polskim Polakom bo niepolskim już nie, ale zawsze coś
mikołaj10 - PKO BP TAAA....NAJDROŻSZE kredyty gotówkowe w całym sektorze bankowym- sama prowizja nawet kilkanaście procent a lokaty 0,5 %
gratuluję
A mnie jest po prostu szkoda, że mój ukochany Bank popadł w tarapaty. Zawsze był przyjazny ludziom, nie pazerny, obliczony na indywidualnego klienta, dlatego też od bodaj 1995 roku (po przeniesieniu się z PKO BP) jestem/byłem z nim.
Po ponad 140 latach działalności coś takiego Go spotkało?!
Jest mi po prostu przykro.
Współczuję pracownikom niepewności jutra. Jestem z Wami i bardzo serdecznie Was pozdrawiam życząc optymizmu i wiary w to, że restrukturyzacja doceni Wasze oddanie pracy bankowej i nie wyśle Was na "zieloną trawke" w pełni niby-zimy albo po niej...
Trzymajcie się!
Rząd chce dobra wszystkich Polaków. Polacy w panice chowają swoje dobra. Prosta sprawa. Nie trzymamy pieniążków po bankach tylko albo wydajemy albo inwestujemy. Kto jak może i kto gdzie może bo czasem możemy się obudzić bez środków do życia. Nie pomoże tutaj gwarancja państwa bo państwo już nam wiele rzeczy zagwarantowało a jeszcze więcej obiecało... Iwiecie gdzie można sobie włożyć takie gwarancje i obietnice?... Optymista pod poduszkę a reszta już wie.