"Weronika nie nosi gotówki w portfelu i prawie zawsze płaci kartą, teraz musi pożyczyć pieniądze od znajomych, żeby kupić jedzenie. - Jest to niepoważne zachowanie". Niepowazne zachowanie to nie nosic wogole gotowki, nieraz zdarzaja sie awarie i nie mozna placic karta.
kurnachata
Nie wydaje Ci się, że w tej sytuacji mogliśmy sporo przepłacić za lotnisko Iwonicz.
Zakup z tej perspektywy jak dla mnie bardzo kontrowersyjny !!!
No ale u nas nie szanuje się publicznych pieniędzy, przykładów nie brakuje.
Widać krach pisowskiej gospodarki. Inflacja. Giełda sięga dna produkując giełdowych bankrutów. Akcje PGNiG za PO podchodziły pod 8 zł, teraz 4.20. Drożyzna wynika ze złego zarządzania. Rząd w kłopotach skłonny jest wykręcić obywatelowi każdy numer.
look7- w PKO BP MUSI!!! BYĆ DROGO-tam na 4 czy 5 pracowników przypada jeden dyrektor naganiacz,w żadnym banku takiej patologii nie spotkasz, a naiwny emeryt się cieszy że ma konto w polskim bank:)
Wracając do PBS-u szkoda ,bank przyjazny klientowi,
A..... może jednak wyjdzie cało z opresji?
Ja też byłem z nim do końca. Usłyszałem o ich kłopotach z dwa miesiące temu, a pół roku temu już mi coś śmierdziało. Miał upaść i upadł. Polski bank przyjazny klientowi. Kredyty w miarę, może nie najtańsze na rynku, ale jedne z najtańszych. Jak zobaczyłem na ofertę PKO BP to przebijają parabanki. Szkoda, że upadł. Teraz zostaje chyba zmienić bank. Skoro to już nie będzie PBS.
rson Lukii
18.01.2020 01:35Ludzie już od kilku lat słychać o złej kondycji banku PBS Sanok. Interesujące się co się dzieje w około Was! A nie tylko oglądacie zakłamane wiadomości w TV że jest pięknie i cudownie. Też miałem konto w tym banku ponad 200 tyś zł oszczednosci! Kilka miesiecy temu zlikwidowałem konto i przeniosłem się do innego banku.
chwalisz się czy żalisz?DO mikołaj10 - zgadzam się ,że nic nie jest za darmo,bank musi zarobić: jednak nie może być taki pazerny jak PKO BP- JAK DODASZ prowizjęc13 % koszty ubezpieczenia plus odsetki to wychodzi kosmos, prawie Provident.Przykre jest to że to podobno polski bank.
No to haczowska spółdzielczość poszła w pi... Zrobili to po cichu aby nie robić szumu ale od wtorku zacznie się czyszczenie kont . Bangsterzy przygotować kasę aby nie brakło.