Lukii
Skoro tak twierdzisz to poleć mi jakiś polski tani sklep z żywnością konkurencyjny dla Biedronki.
przemocars. Pod biedrą na Podkarpackiej parking jest wciąż bezpłatny i niebiletowany. :)
Biedronka to drogi NIE POLSKI sklep ze słabej jakości żywnością. A kupuja tam Ci co sie licza z każdym groszem. Popatrzcie na niektóre produkty produkowane dla Biedronki i porównajcie je w innych sieciach. Niestety są inne pojemności i inna waga. Wole isc do innego marketu i mieć wybór różnych firm. W Biedronce jest notorycznie przelewane piwo w puszkach po kilka razy. Po kropkach na spodze można wszystko zobaczyć.
Na zdrowie.
Biedronka to drogi NIE POLSKI sklep ze słabej jakości żywnością. A kupuja tam Ci co sie licza z każdym groszem. Popatrzcie na niektóre produkty produkowane dla Biedronki i porównajcie je w innych sieciach. Niestety są inne pojemności i inna waga. Wole isc do innego marketu i mieć wybór różnych firm. W Biedronce jest notorycznie przelewane piwo w puszkach po kilka razy. Po kropkach na spodze można wszystko zobaczyć.
Na zdrowie.
Za żonę też zapłaciłem i dlatego od pół roku omijam ich z daleka. Dorobią się za mandaty.
Nie chodzi mi o to skąd jest żywność, byle nie szkodziła, to jest paliwo dla nas, lej byle co do samochodu to zobaczymy jak długo pojeżdzisz, organizm ludzki też potrzebuje "dobrego paliwa".Ryż, pychotka szczególnie uwielbiam brazowy, byle nie z ołowiem :(
Dobra i Panga zobacz ceny ryb... a tak poza tym to już ktoś nam obiecał że będziemy pracować za MISKĘ RYŻU... myślisz, że ryż rośnie w Polscr???
Na parkingach przy sklepach Biedronka, zagnieździły się pasożytnicze firmy mafie, SB-ecko ochroniarskie. Te wstrętne kanalie, czyhają jak ohydne hieny na niewinnych klientów, którzy przez nieuwagę zapominają wydrukować sobie bilet. Można to nazwać uczciwie kradzione pieniądze zgodnie z prawem.