DYSKUSJE
„Transseksualiści do szpitala psychiatrycznego”. Kontrowersyjna lekcja religii w II LO
mscgs24
13.09.2019 07:44

W temacie dodam tyle : https://youtu.be/2-UIz94xFMg oraz to, że odmieńcy niech sobie żyją, ale bez dodatkowych przywilejów, bo kiedyś przyjdzie czas, że to normalne osoby, będą musiały walczyć o swoje prawa.

A skoro tylu obrońców jest, to jeszcze może walczie o prawa dla zoofili, pedofili, nekrofili i gwałcicieli - przecież to co mają we łbach, to też ich seksualność i ich sprawa!

mscgs24
na forum od listopada 2017
toja71113
13.09.2019 01:58

Słowa podziękowania należą się Panu dyrektorowi II LO w Krośnie. Dziękuję Panu jako nauczycielka, matka, krośnianka, obywatelka USA a także Polski. To nie jest ważne jaką religię wyznajemy. Kochamy WSZYSTKICH ludzi i taką filozofię miłości szerzy Ojciec Św. Franciszek. Z głupotą należy walczyć. Z brakiem wiedzy także. Cieszę się, że w Krośnie młodzi ludzie myślą, buntują się, że mogą wypowiadać na głos to, co czują. Jestem z Wami ! Dumna ze współczesnej młodzieży i wspaniałych wychowawców !

toja71113
zbraja
12.09.2019 21:12

Słowa uznania dla odważnych , młodych ludzi , którzy mając świadomość ogromnego ryzyka ujawnili żenującą propagandę realizowaną na lekcjach religii w publicznej szkole. To kolejny argument za wyprowadzeniem religii ze szkół do kościelnych budowli.

zbraja
IO
12.09.2019 21:08

android podstawia inne słowa. wygładzić miało być wygłaszać.

IO
IO
12.09.2019 21:03

krosnianin4ever. Ja nie mylę pojęć, ale może LGBT myli, bo już nie chcą wygładzić tylko swoich opinii, a chcą uczyć nasze dzieci swojej nietolerancyjnej ideologii w szkołach.

IO
krosnianin4ever
12.09.2019 20:50

do siekiernik - DOBREM zapomiałeś dodać

krosnianin4ever
siekiernik
12.09.2019 20:22

A ja państwu powiem tak. Żenujący małomiasteczkowy POrtal, który PROMUJE nienawiść ciągle pluje jadem i jest STRONNICZY np. kasując niewygodne wpisy dla owego POrtalu, który nie jest tajemnicą ,że jest wpatrzony w Platformę Obywatelską,koalicję...INNOŚĆ proszę państwa można tolerować ,ale nie taką która wychodzi spokojnemu Kowalskiemu na głowę!!! ZŁO SIĘ ZWALCZA!

siekiernik
na forum od lutego 2018
asdfg
12.09.2019 20:16

LEKCJE RELIGII POWINNY ODBYWAĆ SIĘ POZA SZKOŁAMI LUB W SZKOŁACH KATOLICKICH ! NIE WIDZICIE CO SIĘ DZIEJE W SZKOŁACH ? DYREKTOR SZKOŁY NIE MA NIC DO POWIEDZENIA TYLKO MELDUJE SIĘ U PROBOSZCZA CZY TEŻ U BISKUPA ! KSIĄDZ JEST NIBY AUTORYTETEM I MÓWI ŹLE O LGBT TAK ? JEDNOCZEŚNIE SAM CHODZI W SUKIENCE ! CHCECIE NADAL TAKIEJ SZKOŁY ? TO GŁOSUJCIE NA PIS !

asdfg
krosnianin4ever
12.09.2019 20:13

do lO - co innego wygłaszanie własnych opinii co innego nauczanie - nie myl pojęć

krosnianin4ever
IO
12.09.2019 19:43

Według większości się wypowiadających, ksiądz nie powinien ..., nie wolno mu..., nie jest to miejsce do takich...., szkoła to nie miejsce ..., itd, itd.

Ale zwolennicy LGBT mogą obrażać uczucia religijne, wyszydzać na marszach symbole i wiarę w Boga. Ideologia LGBT domaga się tolerancji, akceptacji.

A gdzie jest ich i wasza tolerancja, czy tolerauncja ma działać TYLKO w jedną stronę, tylko wobec LGBT ???waszą

Przypomina mi to jechowyc co chodzili po domach, jak odpowiedziałem, że nie chce mi się z nimi gadać, to zaraz krzyki do mnie "gdzie twoja tolerancja!?!?!?" więc pytam, jestem w swoim domu, gdzie waszą tolerancja, dlaczego nie tolerujesz tego że chcę inaczej spędzać swój czas w swoim domu niż na rozmowie z wami????????

IO
/9
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA