Proponuję sklep 24h z dewocjonaliami, skoro Krosno to miasto emerytów będzie jak znalazł. Młodym zabronić wszystkiego tylko niech robią za 2000 na utrzymanie emerytów !!!
KILKA RAZY ZDARZYŁO MI SIĘ PRZYCHODZIĆ OBOK SKLEPIKU ZA BIEDRONKĄ NA TYSIĄCLECIA PEŁNO PIJĄCYCH ZAWSZE I TEKST DASZ ZŁOTÓWKE POWINNI W TYM NIBY SKLEPIE ZAKAZAĆ CAŁKOWICIE SPRZEDARZY I W OKOLICY TO BYŁO BY SPOKOJNIEJ DZIECI NA TO PATRZĄ I SŁUCHAJĄ PROSZĘ ZRÓBCIE COS Z TYM PROBLEMEM
Łatwo jest zrobić konsultację z "ustawieniem" wyniku na konkretną odpowiedź, np: pytając tylko "starszych ludzi" z drugiej strony jak taki promil ludzi pytanych ma desydować o całokształcie.
Znów mały promil mieszkańców ma decydować za większość? Miejscowa prohibicja to jeszcze głupszy pomysł niż całomiejska.
Tak na marginesie mieszać do tego PiS... Białe myszki też widzicie?
Alkoholicy nie pozwalają nawet spokojnie zaparkować samochodu. Jak tylko zobaczą podjeżdzający samochod ,natychmiast żebrzą o pieniądze na "bułkę". Nikt nie panuje nad spokojem w samym centrum os.Traugutta. Przekleństwa, kłótnie, zaczepianie ludzi robiących zakupy jest tam na porządku dziennym. Zastanawia mnie skąd ci ludzie, nie pracujący mają pieniądze na zakup alkoholu. Czyżby to osoby pracujaąe sponsorowały płacąc podatek? Socjal!
I co z tego, że ponad 100 mieszkańców chciałoby przywrócenia nocnej prohibicji ? W tym kraju, żyją osoby, które tęsknią za komunizmem więc czy to oznacza, że od razu trzeba przywracać ten ustrój ? Tylko dlatego, że promil społeczeństwa tego oczekuje ?
jaluki : gdzie widzisz ten jad ? ja widzę jad w ludziach którzy chcą za mnie zadecydować wbrew mojej woli. Nie podoba mi się to że mniejszość ma zbyt wiele od powiedzenia. Z reguły to są starsi ludzie którzy albo są na socjałach i nie chce im się pracować albo ludzie na emeryturach. Oni to mają czas żeby interesować się takimi pierdołami. Może od razu zakaz sprzedaży alkoholu ? Przechodzimy na wodę święconą ?