Jak widzę nikt nie poruszył sedna problemu tzn. tablice o płatnym parkowaniu były już zamontowane zaraz po remoncie sklepu, wielokrotnie szukałem po tym remoncie parkometru ale go nie było, dlatego stali klienci byli jak by przyzwyczajeni że są tablice a parkometru brak i tutaj pojawiał się problem bo ja też w sumie z innego portalu dowiedziałem sie o czynnym parkometrze. Pasuje zapytać szefostwo Biedronki dlaczego tabliczki były powieszone kilka miesięcy przed montażem parkometru, bo jak by to zostało wykonane w jednym czasie nie było by aż takiego bałaganu tak że wina w 100% leży po stronie sieci Biedronka sami są autorami tego galimatiasu. A to że niby można zaparkować auto koło parkometru i odebrać bilet to chyba z samego rana tak że niech pan parkingowy nie gada bzdur. Ja zawsze na zakupy tam jadę z żoną i ją wysadzam idzie po bilet a ja szukam miejsca :-).
Przynajmniej teraz jest rotacja samochodów na parkingu, i da się zaparkować. 90 minut na zrobienie zakupów w tym sklepie to chyba wystarczająco dużo czasu... W sumie nie wiem co tam robić 90 minut... Jednakże parkomat powinien być również na drugiej części parkingu,
A no i pracownicy biedronki nie powinni parkować pod samym wejściem i tym sposobem blokować miejsca klientom. A często się zdarza, że samochód pracownika (kartka za szyba informująca i tym) jest zaparkowany ja jednym miejsc najbliżej wejścia...
Na wezwaniu pisze że mogą uzyskać moje dane z http://CEPIK.Czy to jest zgodne z RODO aby jakaś firma uzyskała dostęp do moich danych osobowych ?
metropolis
Chętnie będę kupował i wspierał lokalny biznes a nie zachodni jak biznes lokalny będzie wspierał mnie a ceny będą niższe niż zachodnie. Nie będę pasł lokalnych przedsiębiorców jeśli nie wyjdą z konkurencyjną ofertą cenową bo jak już pisałem patriotyzm kończy się przy półkach sklepowych a szczególnie dotyczy to osób z niskim dochodem. W naszym regionie to jest około 95% populacji - reszta to biznesmeni lokalni, których stać na wspieranie siebie nawzajem. Nie zapłacę za produkt o połowę drożej tylko dlatego że jest Polski, bo pod koniec miesiąca będę głodował. Nasi biznesmeni są zbyt pazerni i chcą się dorabiać na biednych ludziach.
Audyt firmy TD SYSTEM wykaże proporcjonalnie dochód z mandatów 95%, dochód ze sprzedaży biletów 5%. Co tu komentować.
Kupujmy lokalnie, wspierajmy lokalny biznes a nie zachodni.
A ceny w sieciach handlowych są pozornie niskie, nie ma nic za darmo. Jak widzę wyprodukowano dla .... na produkcie firmowym, to albo waga jest niższa lub skład nie ten.
lasmachinasdelamlert - bo wcale nie ma tam kamer, żeby szybko sprawdzić, że dane auto powinno mieć dopłatę za postój dłuższy niż 90min darmowych. Pomysł poziom przedszkole, zaprę się jak osiołek to mama kupi lizaka.
Czemu nie ma parkometru przy wjeździe? Bo ten wjazd jest po pierwsze wąski a po drugie - serio robiliście tam zakupy i próbowaliście tam kiedykolwiek wjechać/wyjechać? Tam ZAWSZE jest problem i kolejka zarówno do wjazdu jak i wyjazdu i to bez szlabanu i obowiązku zatrzymywania się, i to praktycznie niezależnie od pory dnia. Poważnie, powodzenia z płynnością ruchu na Grodzkiej (już i tak na beznadziejnym poziomie, Krosno Miasto Korków) przy czymś takim. Szlaban kiedyś był o ile dobrze pamiętam, ciekawe czemu się pozbyli...
lasmachinasdelamlert - bo wcale nie ma tam kamer, żeby szybko sprawdzić, że dane auto powinno mieć dopłatę za postój dłuższy niż 90min darmowych. Pomysł poziom przedszkole, zaprę się jak osiołek to mama kupi lizaka.
Czemu nie ma parkometru przy wjeździe? Bo ten wjazd jest po pierwsze wąski a po drugie - serio robiliście tam zakupy i próbowaliście tam kiedykolwiek wjechać/wyjechać? Tam ZAWSZE jest problem i kolejka zarówno do wjazdu jak i wyjazdu i to bez szlabanu i obowiązku zatrzymywania się, i to praktycznie niezależnie od pory dnia. Poważnie, powodzenia z płynnością ruchu na Grodzkiej (już i tak na beznadziejnym poziomie, Krosno Miasto Korków) przy czymś takim. Szlaban kiedyś był o ile dobrze pamiętam, ciekawe czemu się pozbyli...
Jaki problem się skrzyknąć złośliwe w kilka aut i zablokować złośliwie cały parking tej śmiesznej biedronki co 90 minut wymieniać kartki i może parkingowy cieć sobie wlepiać mandat i to nauczy tą zaprzeproszeniem wiejską sieć która przy Auchanie jest zerem ale na prowincji jak Krosno robi furore. Proponuję taką akcję ludziom co pracują lub mieszkają koło biedronki szybko ten śmieszny dyskont zmieni reguły.
był kiedyś szlaban i automat obok ale ludzie nie wiedzieli jak z tego korzystać, Robił się totalny korek i był cyrk. Płaciło się przy wyjeździe a nie przy wjeździe. To normalne rozwiązanie stosowane w wielu miejscach ale na Krosno to zbyt trudne do ogarnięcia dla wielu "kierowców"