Szkoda, że bracia K. nie pokazali targowicy pełnej Słowaków... No i pustego rynku wieczorami i co drugi lokal do wynajęcia....
Film fajnie zrobiony, dla ludzi spoza miasta, nie dla mieszkających w nim. Niestety wiele krytycznych słów , które padły od przedmówców, to prawda .Tragiczne ulice, brud, syf nad rzekami, nuda kulturalna, beznadziejne płace-taka prawda o Krośnie.
Bardzo dobrze nakręcony film !!! Podoba mi się jak cholera...
Krosno tętniące życiem? Serio? Krosno to miasto dla starych dziadków emerytów i rencistów. Nic się tu nie robi dla młodych a jeszcze zabrania. Przykładem jest chociaż by zakaz organiacji Nocnej Jazdy Bez Celu. Miasto wymiera i umiera bo jest co raz mniej młodych. Młodzi nie mają tu co robić bo co tu robić jak nie ma ani imprez ani klubów. Siedzą i chleją pod blokami. Prezydent już dał sobie spokój i nic nie robi dla miasta. Kiedyś jeszcze coś robił żeby go wybrali na następną kadencje teraz już mu nie zależy.
Podoba mi się. Wartka akcja, dynamika i mądrość reżysera. Ujętych jest wiele podmiotów i przedmiotów, ponadto nie widać żadnych politycznych zmian obecnie panujących, czyli Krosno nigdy nie było w ruinie, co zadaje kłam propagandzie z przed trzech, czterech lat. Super. Dziękuję Wam bracia za czystość umysłów.