zdzislaw
To jest poważna sprawa lokalna bo dotyczy Piotra Babinetza – posła PiS z Krosna a zdarzyła się w Zmiennicy nieopodal Krosna w powiecie brzozowskim.
Określenie "omal w nich nie wjechał" jest adekwatne do sytuacji a nawet łagodnie powiedziane, bo skoro odnieśli obrażenia i byli hospitalizowani to raczej nie były obrażenia "słowne".
Gdyby redaktor był złośliwy mógłby napisać, że w tym wypadku mogło ponieść śmierć troje dzieci za którą to odpowiedzialność poniósłby poseł PiS - bo skoro przyjął mandat to możemy z całą pewnością stwierdzić jego winę, bo w Polsce, kraju Prawa i Sprawiedliwości niewinnych nie karze się mandatami.
zdzislaw piszesz:
"Zajmijcie się poważnymi sprawami lokalnymi" - to ja się Ciebie pytam jak poważna i jak lokalna ma być to sprawa żeby Pan Redaktor K24 mógł o niej Twoim zdaniem napisać na swoim portalu?
Gdyby tym samochodem jechała warszwska klika z PO to wtedy napewno portal K-24 o tym by nie pisał. Sprawa zamieciona pod dywan na 100%
"omal w nich nie wjechał" - litości - Pan Redaktor omal nie napisał artykułu. GW ma aferę taśmową , K24 ma aferę kolizyjną. Zajmijcie się poważnymi sprawami lokalnymi,a nie a'la Fakt czy Super Express.
Fajne w tej polityce jest to że oni po zdarzeniach drogowych nie wracają do zawodu.
Broszka rozdupcyła Seicento i poszła na emeryturę. Ten tu, wjechał do rowu i 5 miesięcy zwolnienia.
Ale w sumie, i tak wypadają na L4 lepiej niż policjanci i nauczyciele, przynajmniej uczestniczyli w czymś...
Jakby mnie się to przytrafiło to pewnie dostał bym 5 lat odsiadki i zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych na wieki wieków amen, bo ja należę do tego gorszego sortu Polaków. Ale że to jest poseł z tego pierwszego sortu to tak symbolicznie 500 PLN mandatu i wszystko gra.
Przy okazji określenie "pisia sekta" czy "partia PiS" nie wydaje się mi mową nienawiści tylko określeniem gatunku Polaków bo sami nas podzielili na ten pierwszy i drugi sort tak że teraz wg podziału występują w Polsce dwa gatunki ludzi a jest to "sekta pis" i cała reszta "mordy zdradzieckie".
Rente??? Za obtarty łokieć, przestań bredzić człowieku. Jeszcze wyrożnione przez moderatora?!, litości.
Szanowna redakcjo
proszę usunąć komentarz niejakiego wed ponieważ używa mowy nienawiści, używając określenia "pisia sekta".
Jebać. Kubi÷ę! Poseł B