"
Bronisław Komorowski: Wszyscy czują w sercach nadchodzącą zmianę " - to mógł powiedzieć tylko burak. Ponad 40 % wyborców też czuje zmianę? Taki mondry jak i ten redachtórek z k24.Dla mnie najlepszy był jednak Kwas. Potrafił się gość znaleźć w każdej sytuacji i był bardziej przebojowy od Komorowskiego. Wałęsa jednak było słychać, że z klasy robotniczej co niekoniecznie jest dobrą cechą w polityce. Obecnego nie oceniam bo w zasadzie on nie ma nic do powiedzenia, albo inaczej mówi to na co guru pozwala. Ostatnim takim figurantem był Mościcki.
A może by zaprosić tego pana na NarodoweCzytanie w Krośnie w br., prawdopodobnie ma być czytane "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego". A tak na marginesie, jeżeli to nieprawda, to Wojciech Sumliński powinien siedzieć!!
Jak najdalej od naszego miasta ! Nie chcemy Cię tu! Swoje zrobileś i odejdż ! Dałeś się poznać. Obłudnych ludzi dbających tylko o siebie i swoich kolesiów mamy dość !!
Oczywiście Krosno24 jak zwykle w artykule politycznym broni tych co zrobili najwięcej szkody jak pożytku !!
Tylko Andrzej Duda uczy się cały czas: https://www.youtube.com/watch?v=c-nZDbPQb84
Nie mam zadnych pretensji do prezydenta-o to że mogł zrobic wjecej bo faktycznie niemógl tak jak jak obecny PAD. Mam żal do Donalda że tak daleko pozwolił odejsc od ludzi od społeczeństwa-od ich problemów