JAKO KROŚNIANIN CHODZĘ Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ . NIE TO CO MIESZKAŃCY GMINY MIEJSCE PIASTOWE .BĘDĄ CHODZIĆ TRZY RAZY DZIENNIE DO KOŚCIOŁA .JUŻ WÓJTOWA O TO ZADBA .ZA ROK W KROŚNIE ''POWÓKA Z ROZRYWKI''.
Bardzo mi miło kiedy nie zauwazyłem na lisci P.Piotra "odwiecznych radnych". Koniec intratnych posadek- dla rodziny ,( szwagrów i męzów etc)-czas wrócic za ladę sklepu spozywczego.
@grwazy... o jakich młodych z PIS piszesz. Jedna z tych "młodych wilków" wybrana na radną ma 50.na karku.
Zagłosować poszło 50% mieszkańców. Ludzie z pozostałych 50% naiwnie liczyli, że samo się zrobi. Wynik się zrobi. Jakiś wynik. Oni umywają ręce. Ktoś podejmie decyzję. Zawsze ktoś. Ktoś inny. Dać ludziom prawo... i sprawiedliwość nakazuje pójść, i rozliczyć, usunąć blokujących władzę, wolność! Tak trzeba chodzić na wybory, jak się ludzie zebrali w 70% w Działoszynie na wieść o bezprawnym wykreśleniu kandydata, rywala PiSicy w strachu, że może jej zaszkodzić jego popularność. Poszli i większością sprzeciwili się wszczepieniu im wirusa PiS. W Krośnie zapaść umysłowa.
Brawo Krośnianie !Gratulacje dla Pana Przytockiego!
Wynik super.
Cieszę się, że widzę nazwiska Przytocki - Kubit - Baran - Soliński. To jest gwarancja normalności i dalszego rozwoju miasta.
Szkoda tylko, że PiS, który dostał 3 x wieksze poparcie niż PO ma 4,5 x więcej radnych.
Gratulacje dla krośnian, że nie zgłupiało jak Kraków, który dał 33% Wasserman.
W tym Działoszynie to rzeczywiście jakiś kabaret , ale jak, chyba w łódzkiem gość który ma 90 zarzutów i siedzi w wiezieniu zostaje mimo to wójtem czy burmistrzem w I turze to jakaś paranoja
Zresztą nawet jeśli to "zabita deskami" wiocha, to tym bardziej widać, że i tam "ciemny lud" nie taki głupi, że każdy bel_Jaki towar kupi.
Przytocki wygrał tylko dlatego, że nie miał dobrego kontrkandydata. Oczywiście głosowałam na kogoś innego ale tak szczerze to ta reszta nie walczyła. Widać, ze obecny prezydent jest już tym stanowiskiem znudzony...ożywia się tylko przed wyborami. W ciągu ostatniej kadencji co takiego wspaniałego zrobił dla Krosna??? Wydawał nasze podatki? W niektórych przypadkach bardzo nieudolnie jak chociażby to nieszczęsne lotnisko. Tyle milionów , żeby jedna awionetka na tydzień wylądowała? Wcześniej też lądowała bez problemu...