No i nawet Pan Kaczyński nie pomógł. Powodzenia Panie Prezydencie Przytocki. Jednak kolega Ojca Prezesa Kaczyńskiego nie przeszedł a już myślałem że kolega ze szkolnej ławki mu pomoże i du.. :) PiS TO ZERO I TYLE.
Pan Przytocki i ekipa mieliby lepszy wynik, gdyby zastąpili matuzalemów typu pani Dubiel czy pan Dudycz prężniejszymi "młodszymi wilkami", co zrobiło PiS. No ale petrfikacja układu trwa. Tym niemniej - jak pisał Krasicki - lepszy wół... W rzeczywistości pisoobłędu, naturalnie...
Tak przy okazji bo strasznie mi się podoba :-))
Co drugi z Was narzeka, ze Krosno to miasto emerytów, co ukształtowało się przez ostatnie 16 lat i ponownie wybieracie władzę, która w tym uczestniczyła.
Gratulacje !!!
Konstytucja !!!
17:49 Do ciekawej sytuacji doszło w Działoszynie. Tam kandydatka z PiS Mariola Paśnik startowała jako jedyna, bo na kilka godzin przed początkiem głosowania, PKW zdecydował o wykreśleniu jej kontrkandydata (dotychczasowego burmistrza) Rafała Draba. Mieszkańcy Działoszyna mogli więc zagłosować za Paśnik lub przeciw i niestety dla niej, aż 70 proc. zdecydowało, że nie chce jej jako pani burmistrz. Co teraz? Burmistrza wybierze rada miasta.
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/wyniki-wybor(...)
Wcale mnie to zbytnio nie dziwi, Działosdzyn to nie jakiś PiSowski zaścianek, a miasto większe od Krosna.
Wreszcie! I Brawo! Dyktatura w Polsce chyli się ku końcowi.
reaktywator - Działoszyn ma ok. 6 tys. ludności , w porównaniu z krosnem to zaścianek