vip1 z przyczyn ekonomicznych padły zakłady??? Ty durna organiźmie jak i reszta głąbów popierających lewaków !!!!Pustki w tych łbach !!
No i "kudłaty" redaktor doje*ał pani Violettce do pieca. A tutaj prawie 20 stopni na polu. (<;
Zgadzam się z jednym z przedmówców , krosno24 to portal partyjny ewidentnie promuje jedno z ugrupowań i jak by mogło być inaczej jeżeli swoją siedzibę ma w budynku urzędu miasta
Na oficjalnym zdjeciu można dostrzec, że lubi zloto, liczyć lubi, a i imię ma jakieś niepolskie
...
Czcze gadanie, nikt nie powie że chce źle dla miasta , wszyscy chcą dobrze ale to co ta pani mówi to porażka , przecież ona w swoim zawodzie (DPS) nie daje sobie rady a uważa że może być prezydentem miasta ale jakim?. Lnianki, Fabosu już ni gdy nie będzie droga pani one właśnie padły z przyczyn ekonomicznych i mowa o odbudowie świadczy o braku podstawowej wiedzy, bo niby kto miał by je budować i marnować pieniądze, państwo? Młodych zatrzymać się nie da kto będzie chciał wyjechać to wyjedzie a kto zdecyduje się zostać to zostanie, miasto może tylko swoim rozwojem ,właśnie budową dróg, poprawą życia mieszkańców sprzyjać by chcieli zostawać tu. A co do nagród przyznawanych władzom miasta to mnie cieszy że Krosno widnieje na czołowych miejscach rankingowych kraju i pani jako mieszkaniec miasta też powinna być zadowolona.
No ! Lecz radny Czaja to ma kilka osób z rodziny zatrudnionych w administracji miasta w tym zięcia pana skarbnika ?
Dziekujemy k24 za ten artykuł należy się on mieszkoańcom Krosna. Ta pani nie NADAJE SIĘ i przy tym kompromituje. Ja to już wiedziałem po debacie w TVRzeszów.
jak tu jakiś pacjent pisze ze Krosno ma stanąć wreszcie na nogi to ja mu współczuję tak wąskich horyzontów i takiego toku myślenia, popatrz na miasta tej samej wielkości w polsce i przestań się błaznic wpisami,zobacz ile powstało w Krośnie nowych dróg, boisk,terenów do rekreacji, mieszkań ,porównaj sobie w tym kontekscie pisowskie jaslo ,Sanok ,i podobne miasta w polsce i więcej się tu nie udzielaj
Wszystko fajnie ale nurtują mnie pewnie pytania do REDAKCJI ? Dlaczego piszecie tylko o poszczególnych kandydatach ? Czemu tylko tą Panią Wolską wyróżniliście ? Dostaliście w łape od niej ? Czego nie napiszecie o pozostałych kandydujących ? Jako portal informacyjny nie powinniście być równi dla wszystkich ? A może nie jesteście portalem informacyjnym tylko partyjnym ?
Do marekbrzyski: portal krosno24 jest obiektywnym źródłem informacji, nie sugerowałabym partyjności, ponieważ 19 października publikowany był reportaż o p.Piotrze Przytockim i wcześniej we wrześniu o p.Gabrielu Zajdlu, który również startuje w wyborach. Proponuję najpierw trochę poczytać, a dopiero potem wydawać opinię.