Odmówiła udziału w wywiadzie na żywo, nie wyraziła też zgody na publikowanie materiałów o niej bez jej akceptacji to co ona chciała wprowadzić cenzure,żeby czasami Krosno 24 nic złego na nią nie napisało?bardzo dobrze że redaktorzy prześwietlają kandydatów bo każdy obywatel ma prawo wiedzieć coś więcej na temat ich życia.Podpisuje się pod jurekogorek.
Po za wyglądem zewnętrznym nie ma nic, co by mnie skusiło do oddania głosu na tą kandydatkę.
Powyższe podjąłem po przeczytaniu tegoż artykułu.
Dziękuję redakcji za ostrzeżenie na czas.
Zatrzymać młodych w mieście to największy priorytet !Pani Wolska na prezydenta ! Ktoś kto wkoncu dostrzegł prawdziwe problemy jakie miasto, dług dług i nie trafione inwestycje. Trzeba działać na tym polu a nie nadal zadłużać nas. Zatrzymać młodych w mieście to największy priorytet !Zamiast pchać pieniądze w CDS ( można bylo zrobic cos innego o wiele taniej) trzeba inwestować w innowacyjnosc nagradzac mikrofimy i male przedsiebiorstwa, nagradzac najlepszych RODZIMYCH, promować w ten sposób bedą nowe lepiej płatne miejsca pracy. Mam wrazenie ze obecna władza robi skansen z krosna. Wszyscy to wiemy ze z turystyki nie utrzymamy starzejacego sie spoleczenstwa juz nie mowiąc o spłacaniu długu, czy wogole kiedys to nastąpi ?!Miasto jest wyludniałe, studia na pwsz nic mi nie dały, trzeba było wyjechać na zachód ażeby coś odłożyć i myślec o jakiej kolwiek tutaj przyszłości, bo chcę wrócic ale tylko z miłości do ojczyzny i dlatego ze mam tutaj rodzine. Nie dlatego ze mamy smierdzące powietrze i piekne marmurowe urzędy, już nie mówię o układach i kolesiostwie w urzedach, może ktoś wkoncu zacznie sprawdzac dlaczego osoba z wyższym wyksztaleceniem w Lublinie nie otrzymała pracy tylko osoba "po kursach" o znajomo brzmiącym naziwsku :) Zycie za 2000zl tutaj to jest smieszne ! Paliwo, czynsz, media, coś na obiad, miliony podatków i jak tu odłożyc na samochód bo nie mowie już o własnym kącie. Zróbcie coś z tą Polską !! My młodzi nie chcemy zadnych PLUSOW i darmowych mieszkan, tylko godziwej wyplaty.Krosnem rządzą starzy ludzie z przeszłej EPOKI, nie widzicie tego ? Trzeba energii, swieżej kri ale też umiaru i doświadczenia którego człowiek nabedzie tylko wtedy kiedy sam działa, prowadzi własną firmę i WALCZY z urzedami, ktore ciagle przeszkadzaja we wszystkim. Dajmy szanse komuś kogo nie zepsuła KOMUNA. Wasze pokolenie patrzy ażeby tylko cos ukraść, wstyd mi za Polaków tutaj za granicą gdzie obecnie jestem jak i w kraju, nauczeni jestescie zeby krasc, okradajac swoja firme okradaliscie samych siebie. Te czasy sie skonczyly nie ma czego juz krasc czas zaczac budować. Nie możemy starać dorównać zachodowi bo nie jestesmy bogatym krajem, ale musimy robic to co ZACHÓD robił gdy był POD KRESKĄ ! Uwolnić wolny rynek i urzedy gdzie wladza przechowuje swoje głosy wyborcze !
Ja tam się przyznaje że nasze Krosno jest takim ciemnogrodem na skraju kraju pełnym ubóstwa. Można nawet powiedzieć że to taka Polska B.
Miałam głosować na nią ale jednak nie będę bo coś mi się zdaje że w tej trawie Pis-cy. Cytat: Korzystając, że jest dobry układ polityczny w państwie, jest rząd, który sprzyja powstawaniu i odnawianiu tej gospodarki, która została zniszczona w czasach transformacji, chciałam się do tego przyczynić i z tego skorzystać.
Powiem tak: ten czarny obraz miasta kreśli od 16 lat Piotr Przytocki, Bronisław Baran i spółka, którzy przez ten czas NIC NIE ZROBILI dla chociażby młodych ludzi czy w kwestiach demograficznych. I tak pozostanie , jeśli szanowna redakcja Krosno24 będzie go wspierać i perwidnie upolityczniać ten portal , nie oszukujmy się, na stronę PO, co można od jakiegoś czasu zaobserwować. Apeluję do wszystkich mieszkańców i patriotów, aby oddali głos na kogoś innego,chociażby na panią Wolską, jeśli nasze miasto ma w końcu stanąć na nogi.
Super są wypowiedzi tej Pani !!!
Brak obycia z ortografią.
Gdzie ona mieszka, że nie widzi jak Krosno zmieniło się na lepsze.
No i ten DPS -jak tak ma prowadzić Nasze miasto jak finanse tam- to dziękuję bardzo.
Szacunek dla redaktora, autora tekstu I calego krosno24.pl. Dziękuję za ten artykuł.
bo to zła kobieta była