A co Panie Prezydencie z walką z hałasem wzdłóż obwodnicy ? Nie ma o tym słowa w Waszym programie
Młodzi do wyborów, obowiązkowo !
Nie pozwólmy, aby o kierunku, w jakim ma zmierzać nasze miasto decydowały "mohery" po niedzielnej mszy !!!To główny elektorat Przytockiego i tych z samorządnego Krosna.
"Idą wybory. Uratuj nasze miasto. Zabierz babci dowód"
Petru czy Schetyna, a może "krzywousty"przytocki ?
ale KIEŁBASA wyborcza , konieczna jest zmiana , rynek w Krosnie umiera
Każdy kadydat Przytockiego jes trochę bliżej lub dalej koryta lub dla tej marnej diety !
No to mam jasność przed niedzielą... Ulica Klonowa - "wsiowa", z kiepskim oświetleniem i bez chodników została znowu zapomniana, tak jak w obecnej kadencji, kiedy choć był jeden radny/nieporadny z Turaszówki. A po... Co to będzie, co to będzie...:(
Program jest na miarę potrzeb nawet dobry tylko nic nie pisze o tych CZARNYCH KRACZĄCYCH PTAKACH. Nie jestem całkiem przeciwko ale trzeba podjąć walkę z drzewami i robić nasadzenia w większej odległości od chodników bo zasrańce paskudzą a te co blisko sukcesywnie likwidować,ponadto trzeba wyłapywać dokarmiaczy bo to jakaś PATOLOGIA , do kościoła idzie i musi 5 dkg ryżu co kawałek trzepnąć-no ludzie jakaś głupota w głowach.
Prezydent Krosna uczestniczył w piątkowej konwencji wyborczej PO i Nowoczesnej i to siedząc w pierwszym rzędzie obok Szchetyny który Polaków nazywa szarańczą obsiadłą drzewa.
Wyborco - Prezydentem naszego miasta ma zostać przedstawiciel PiS czy przedstawiciel PO (totalnej opozycji).
Schetyna przyjechał do Rzeszowa razem z Katarzyną Lubnauer, szefową Nowoczesnej, oraz Barbarą Nowacką, założycielką Inicjatywy Polskiej, która jest „lewym” skrzydłem Koalicji Obywatelskiej w zbliżających się wyborach samorządowych – 21 października.
Cała trójka w piątek po południu spotkała się z prezydentem Rzeszowa Tadeuszem Ferencem (SLD), który dostał poparcie KO w wyborach na prezydenta. Do Rzeszowa przyjechał także Piotr Przytocki, prezydent Krosna. Zarówno Ferenc i Przytocki to prezydenci, którymi chwali się KO.
http://rzeszow-news.pl/liderzy-koalicji-obywatelsk(...)