DYSKUSJE
Przytocki przedstawił swój program. "Wspólnie tworzymy lepsze Krosno"
jazz33
16.10.2018 15:53

i wkoncu ktos obiecuje ze obnizy podatki od nieruchowosci w krosnie  ..super

jazz33
na forum od października 2018
BPK
16.10.2018 12:29

niesaomowite... tym razem nie mówi że udrożni ZETKę... bo wiadomo że nie potrafi... tyle lat kompromitacji...

BPK
na forum od listopada 2017
BPK
16.10.2018 12:27

niesaomowite... tym razem nie mówi że udrożni ZETKę... bo wiadomo że nie potrafi... tyle lat kompromitacji...

BPK
krosnohaha
16.10.2018 10:26

Panie  Prezydencie mam  pytanie w  związku z  jednym punktem  programu planu  en  wyborczego  tzn .zrównanie  cen  w  żłobkach publicznych i niepublicznych. Czy  rodzice  dzieci   uczęszczających  do  żłobka  publicznego  maja  liczyć  się  z  podwyżkami??

krosnohaha
na forum od marca 2018
andrew2425
16.10.2018 10:00

Listonosz : Rusz dupę z domu z przed tego monitora zapewniam cie że jak się znajdzie więcej takich którzy zrozumieją że życie to nie monitor komputera  i hejt na internecie tylko życie, rozmowa z ludźmi na żywo, kawa ciastko, obiad na Rynku to rynek na pewno nie umrze... Nie trzeba tam ściągać sklepów i niewiadmo czego, trzeba jedynie mądrych ludzi którzy przypomną sobie co to jest życie i na czym ono polega... Wystarczy obniżyć opłatę za dzierżawę płyty rynku na sezon jesienno zimowy aby w końću powstały ogródki zimowe. Dajmy szansę przedsiębiorcom niech się wykażą .. Dostaną szansę zobaczymy kto ją wykorzysta. 

andrew2425
AG
16.10.2018 09:54

A ja zagłosuję na Przytockiego i mam nadzieję, że wszystko rozstrzygnie się w pierwszej turze i nie będziemy marnowali czasu na drugą. Więc młodzi do wyborów i załatwmy to szybko - 60-70% poparcia i "z głowy".

Co do listy życzeń, to dodam jeszcze zagospodarowanie pozostałości po byłym parkingu policyjnym przy ul. Żwirki i Wigury. Marzy mi się tam budynek na wzór tego przy ul. Wojska Polskiego, w którym był Pewex, tj. na dole lokale użytkowe (sklepy) i 2-3 piętra mieszkań nad nimi.

No i precyzując sprawę "(...) parku w rejonie ulic Podkarpacka - Żwirki i Wigury. " - marzy mi się "domknięcie" sprawy parku przy ul. A. Ostaszewskiego.

AG
jazz6
16.10.2018 09:09

ja bym usilnie prosił rządzących Naszym miastem, aby nie urządzali pseudo parków w okolicach ruchliwych dróg, obwodnicy czy cmentarzy, tylko urządzili jeden duży park (conajmniej kilkunasto - hektarowy) np. w okolicy nowych galerii, ul. hellera i sikorskiego. Mamy z dziećmi, czy cale rodziny nie mają gdzie wyjść na spacer ..

Chyba Krosno na to stać jeszcze żeby wykupić parę hektarów 

jazz6
paragraf17
16.10.2018 07:30

"krzywousty" nie rzucaj słów na wiatr, większość tych obietnic to puste słowa, pieniążki skąd UE da czy liczysz na mannę z nieba ?

paragraf17
Konto zablokowane
nafta
16.10.2018 00:43

"Chcemy żyć wsród zieleni"- to jakaś kpina , jak już nie mieszka pan na os.Tysiąclecia to zrobił pan z niego betonową dzielnicę , gdzie ta zieleń ? Na terenie dawnego ogrodu jordanowskiego przy Kolejowej ,gdzie jest śmierdzące parkowisko ? Modernizacja przedszkola przy M.Pika , polegająca na wycince drzew i likwidacji zieleni na rzecz parkingu to " teorzenie  terenów zielonych"?   O jakich ścieżkach rowerowych mowa ?Gdzie w Krośnie można przejechać kilka km ścieżkami rowerowymi ? Same frazesy i mydlenie oczu .                                          Nie rozumiem dlaczego kandydaci boją się ludzi , gdzie otwarte spotkania z mieszkańcami ? Tylko internet i banery . To brak szacunku dla wyborców i brak odwagi spojrzeć ludziom w oczy - żeby było jasne to dotyczy większości kandydatów

nafta
paragraf17
15.10.2018 23:04

"narodziny" koalicji obywatelskiej !

https://www.youtube.com/watch?v=tlYexcMD_I0

paragraf17
Konto zablokowane
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO