niesaomowite... tym razem nie mówi że udrożni ZETKę... bo wiadomo że nie potrafi... tyle lat kompromitacji...
niesaomowite... tym razem nie mówi że udrożni ZETKę... bo wiadomo że nie potrafi... tyle lat kompromitacji...
Panie Prezydencie mam pytanie w związku z jednym punktem programu planu en wyborczego tzn .zrównanie cen w żłobkach publicznych i niepublicznych. Czy rodzice dzieci uczęszczających do żłobka publicznego maja liczyć się z podwyżkami??
Listonosz : Rusz dupę z domu z przed tego monitora zapewniam cie że jak się znajdzie więcej takich którzy zrozumieją że życie to nie monitor komputera i hejt na internecie tylko życie, rozmowa z ludźmi na żywo, kawa ciastko, obiad na Rynku to rynek na pewno nie umrze... Nie trzeba tam ściągać sklepów i niewiadmo czego, trzeba jedynie mądrych ludzi którzy przypomną sobie co to jest życie i na czym ono polega... Wystarczy obniżyć opłatę za dzierżawę płyty rynku na sezon jesienno zimowy aby w końću powstały ogródki zimowe. Dajmy szansę przedsiębiorcom niech się wykażą .. Dostaną szansę zobaczymy kto ją wykorzysta.
A ja zagłosuję na Przytockiego i mam nadzieję, że wszystko rozstrzygnie się w pierwszej turze i nie będziemy marnowali czasu na drugą. Więc młodzi do wyborów i załatwmy to szybko - 60-70% poparcia i "z głowy".
Co do listy życzeń, to dodam jeszcze zagospodarowanie pozostałości po byłym parkingu policyjnym przy ul. Żwirki i Wigury. Marzy mi się tam budynek na wzór tego przy ul. Wojska Polskiego, w którym był Pewex, tj. na dole lokale użytkowe (sklepy) i 2-3 piętra mieszkań nad nimi.
No i precyzując sprawę "(...) parku w rejonie ulic Podkarpacka - Żwirki i Wigury. " - marzy mi się "domknięcie" sprawy parku przy ul. A. Ostaszewskiego.
ja bym usilnie prosił rządzących Naszym miastem, aby nie urządzali pseudo parków w okolicach ruchliwych dróg, obwodnicy czy cmentarzy, tylko urządzili jeden duży park (conajmniej kilkunasto - hektarowy) np. w okolicy nowych galerii, ul. hellera i sikorskiego. Mamy z dziećmi, czy cale rodziny nie mają gdzie wyjść na spacer ..
Chyba Krosno na to stać jeszcze żeby wykupić parę hektarów
"krzywousty" nie rzucaj słów na wiatr, większość tych obietnic to puste słowa, pieniążki skąd UE da czy liczysz na mannę z nieba ?
"Chcemy żyć wsród zieleni"- to jakaś kpina , jak już nie mieszka pan na os.Tysiąclecia to zrobił pan z niego betonową dzielnicę , gdzie ta zieleń ? Na terenie dawnego ogrodu jordanowskiego przy Kolejowej ,gdzie jest śmierdzące parkowisko ? Modernizacja przedszkola przy M.Pika , polegająca na wycince drzew i likwidacji zieleni na rzecz parkingu to " teorzenie terenów zielonych"? O jakich ścieżkach rowerowych mowa ?Gdzie w Krośnie można przejechać kilka km ścieżkami rowerowymi ? Same frazesy i mydlenie oczu . Nie rozumiem dlaczego kandydaci boją się ludzi , gdzie otwarte spotkania z mieszkańcami ? Tylko internet i banery . To brak szacunku dla wyborców i brak odwagi spojrzeć ludziom w oczy - żeby było jasne to dotyczy większości kandydatów
"narodziny" koalicji obywatelskiej !
i wkoncu ktos obiecuje ze obnizy podatki od nieruchowosci w krosnie ..super