DYSKUSJE
Przytocki przedstawił swój program. "Wspólnie tworzymy lepsze Krosno"
kostarz
15.10.2018 18:14
wyróżnione przez moderatora

Ja bym do tego dodał - nowe budki z lodami ponieważ tam gdzie jest  piwiarnia krosno to na przeciwko była budka z lodami, a teraz jej nie ma, i przede wszystkim były tańsze... dodałbym też kurs samoobrony ( obowiązko dla wszystkich) bezpieczeństwa nigdy za wiele.

kostarz
na forum od listopada 2017
kurnachata
15.10.2018 17:45

Patrząc na zwykłych ludzi w Krosńie to chyba ten Prezydent jednak wygra, nie będzie to ani dobrze ani źle, zostanie tak jak jest czyli cichutko i zaborczo. Zagłosują na niego ci co tu już ostali i nie chcą już nic zmieniać. Reszta gdzieś rozlała się po całym świecie. Program wyborczy napisany tendencyjnie i szablonowo w tym pewnie kostka brukowa i dalsza wojna z regionem, wojna z rzeszowem, jasłem i dalszymi ośrodkami.

kurnachata
ciekawykrosnianin
15.10.2018 16:45

A ja złamię swoją zasadę nie głosowania "przeciw". Pójdę na wybory i zagłosuję właśnie przeciwko obecnemu prezydentowi. 

ciekawykrosnianin
wed
15.10.2018 16:16

Bardzo dobry program. Mam nadzieję, że pan Przytocki dostanie 80% głosów i pozamiata konkurencję. Z całym szacunkiem dla pozostałych kandydaatów nie mają takiego zmysłu ekonomicznego i głowy jak obecny prezydent. Poza tym pan Skiba i tak byłby na sznurku guru z Nowogrodzkiej i jego pretorianów typu Kuchciński czy Piotrowicz. Do tego planu dodałbym jeszcze chodnik na Zamek, a przynajmniej do granicy miasta - byłaby świetna trasa spacerowa.

wed
Lukii
15.10.2018 15:47

triador z tego co pamiętam plany przy ZETCE zmienyły się ponieważ węzeł-estakada nad torami jest za droga. A to przecież z nasze publiczne pieniądze. Dobrze że z tego zrezygnowano. Oby udało się pozyskać dofinansowanie niwelacji torów kolejowych. To jest w programie na najbliższe 5 lat. To najlepszy pomysł który rozwiązuje problem na kilku skrzyżowaniach i przejazdach w Krosnie. Dzieki temu bedzie można wybudować rondo na ul Lwowskiej i przebudować Czajkowskiego, Zetkę z rondem bez konfliktu z linią kolejową.

Co do programu: Nie mam pytań temat wyczerpany... Bardzo rozbudowany program na 5 lat. Deklasacjia innych kandydatów. Oby te wszystkie plany udało się zrealizować. Tego życzę! Lata pokazały że Przytocki nie rzuca słów na wiatr. Tym bardziej to cieszy. 

Lukii
triador
15.10.2018 15:06

W dalszym ciągu czekam na estakadę na Zetce. Droga ponad torami i takie tam. Pamiętam obietnice sprzed bodajże 10 lat.  

triador
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA