Patrząc na zwykłych ludzi w Krosńie to chyba ten Prezydent jednak wygra, nie będzie to ani dobrze ani źle, zostanie tak jak jest czyli cichutko i zaborczo. Zagłosują na niego ci co tu już ostali i nie chcą już nic zmieniać. Reszta gdzieś rozlała się po całym świecie. Program wyborczy napisany tendencyjnie i szablonowo w tym pewnie kostka brukowa i dalsza wojna z regionem, wojna z rzeszowem, jasłem i dalszymi ośrodkami.
A ja złamię swoją zasadę nie głosowania "przeciw". Pójdę na wybory i zagłosuję właśnie przeciwko obecnemu prezydentowi.
Bardzo dobry program. Mam nadzieję, że pan Przytocki dostanie 80% głosów i pozamiata konkurencję. Z całym szacunkiem dla pozostałych kandydaatów nie mają takiego zmysłu ekonomicznego i głowy jak obecny prezydent. Poza tym pan Skiba i tak byłby na sznurku guru z Nowogrodzkiej i jego pretorianów typu Kuchciński czy Piotrowicz. Do tego planu dodałbym jeszcze chodnik na Zamek, a przynajmniej do granicy miasta - byłaby świetna trasa spacerowa.
triador z tego co pamiętam plany przy ZETCE zmienyły się ponieważ węzeł-estakada nad torami jest za droga. A to przecież z nasze publiczne pieniądze. Dobrze że z tego zrezygnowano. Oby udało się pozyskać dofinansowanie niwelacji torów kolejowych. To jest w programie na najbliższe 5 lat. To najlepszy pomysł który rozwiązuje problem na kilku skrzyżowaniach i przejazdach w Krosnie. Dzieki temu bedzie można wybudować rondo na ul Lwowskiej i przebudować Czajkowskiego, Zetkę z rondem bez konfliktu z linią kolejową.
Co do programu: Nie mam pytań temat wyczerpany... Bardzo rozbudowany program na 5 lat. Deklasacjia innych kandydatów. Oby te wszystkie plany udało się zrealizować. Tego życzę! Lata pokazały że Przytocki nie rzuca słów na wiatr. Tym bardziej to cieszy.
W dalszym ciągu czekam na estakadę na Zetce. Droga ponad torami i takie tam. Pamiętam obietnice sprzed bodajże 10 lat.
Ja bym do tego dodał - nowe budki z lodami ponieważ tam gdzie jest piwiarnia krosno to na przeciwko była budka z lodami, a teraz jej nie ma, i przede wszystkim były tańsze... dodałbym też kurs samoobrony ( obowiązko dla wszystkich) bezpieczeństwa nigdy za wiele.