goździk ty poormowski kundlu weź się lecz:) moe ci ktoś usunie to kacze gówno z kremlowskiego sagana:) łżesz jak za komuny kiedy pałowałeś ludzi czerwony wieprzu:)
Przytocki mam nadzieję, że przy tworzeniu listy osiągnięć uwzględnisz CDS i jej wynik finansowy, bez kłamstw rzecz jasna.
(samo się nie zrobiło)
Franek64 czy lyterat to przytocki litwak, który sieje propagandę nie od dziś.
Znaczysz dla mnie tyle, co przygasający, przydrożny PET, a straszyć to możesz dzieci w wieku szkolnym.
Przytocki warchole jesteś niezwykle wulgarną osobą, jak takie coś zasiada w fotelu prezydenta.
Szkoda dla niego czasu,to wyjątko tępy osobnik.
Ja tam zagłosuję na Przytockiego,tylko ślepy z pisu nie widzi jego działalności.
tiaaaa:) słuchajcie dalej co pisze goździk vel paragraf:) ten kemlowski kundel nie może pojąć że w Krośnie mieszkają jeszcze inni oprócz Przytockiego:) nie jestem Przytockim i nie podszywam się pod niego:) (to się przyda do sądu):)
ty się lepiej przyznaj poormowski wieprzu że robisz sobie kampanię, skołowany chamie:)
szczekajcie pieski dalej - byle głosno .... a karawana jedzie dalej pisowskie kundle
Tą ekipę czas wysłać na emeryturę. Za ich czasów Miasto podupadło i strasznie się zadłużyło. Długi miasta - same się nie zrobiły.
Młodzi do wyborów, obowiązkowo !
Nie pozwólmy, aby o kierunku, w jakim ma zmierzać nasze miasto decydowały "mohery" po niedzielnej mszy !!!To główny elektorat Przytockiego i tych z samorządnego Krosna.
"Idą wybory. Uratuj nasze miasto. Zabierz babci dowód"
Młodzi do wyborów, obowiązkowo !
Nie pozwólmy, aby o kierunku, w jakim ma zmierzać nasze miasto decydowały "mohery" po niedzielnej mszy !!!To główny elektorat Przytockiego i tych z samorządnego Krosna."Idą wybory. Uratuj nasze miasto. Zabierz babci dowód"
Przytocki warchole mam nadzieję, że podniosłeś czynsz temu łysemu chu@jowi z k24 i płaci tyle, co inni, a nie symboliczne kwoty (ma uregulować różnicę i zapłacić karne odsetki)
To niegospodarność i sprawa do prokuratury !