Wybory, wybory...
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23971610,antoni-pikul-startuje-w-wyborach-to-pod-jego-aktem-oskarzenia.html
Prześwietlimy każdą inwestycję firmy KPB i PRID za twoich czasów Piotrusiu np. przy budowie VIVO !
Wybór Pana Gabriela na prezydenta Krosna może być sensowny z wielu powodów. Faktycznie czas już dać szanse młodym , odważnym , nie tuzinkowym osobom. Program wydaje się sensowny ,bo mieszkając w bloku i będąc emerytem nie bardzo w Krośnie jest gdzieś spędzić czas starszym osobom . Brak u nas parku z prawdziwego zdarzenia , bo ten skwerek przy Grodzkiej trudno nazwać parkiem. Proszę pospacerować po mniejszych Gorlicach i zobaczyć jak tam ten problem fajnie rozwiązano. Podobno miasto jest w posiadaniu tej części łąki nad Wisłokiem , która jest naprzeciw basenów. Można by powrócić do rozważanego kiedyś planu zagospodarowania tej okolicy na rekreacje , park, mały zalew. Moje dzieci mieszkają w domach prywatnych i wkurzq ich konieczność wywozu zielonych odpadków na śmietnisko przez nich samych a nie przez służby oczyszczania miasta .WSTYD!! dla władz miasta W okolicznych wsiach tak to jest zorganizowane ,że trawę w okresie od maja do listopada raz lub dwa razy w miesiącu odbiera firma na zlecenie gminy. To też przyszły prezydent powinien załatwić . Pozostałe plany Pana Gabriela są realne do wprowadzenia , zwłaszcza te tyczące się bezpłatnych przejazdów i obiadów dla dzieci w wieku szkolnym , opieki dentystycznej w szkołach dla tej grupy i stworzeniem dla nich miejsc do realizowania swoich pasji i marzeń .Oby kiedyś,,,,,,, kiedy będą już dorosłe Krosno kojarzyło im się z samym fajnym, dobrym, spokojnym życiem i by nie chciały z swojego miasta migrować . Ja i moja rodzina spróbujemy dać szansę Panu Gabrielowi Zajdlowi. Powodzenia >
Tam niech wprowadza sprzedaż alkoholu czy oddaje za bezcen działki klerowi.
Smarzowski zdradził nam kim oni są.
prześwietl sobie pusty łeb ty poormoski wieprzu:) ale i bez tego wiadomo że masz w srodku kupę kaczego gówna:)