DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Gabriel Zajdel: Mieszkańcy potrzebują przyjaznych rozwiązań

Wybór Pana Gabriela na prezydenta Krosna może być  sensowny z wielu powodów. Faktycznie czas już dać szanse młodym , odważnym , nie tuzinkowym osobom. Program  wydaje się  sensowny ,bo mieszkając w bloku  i będąc emerytem nie bardzo w Krośnie jest gdzieś spędzić czas starszym osobom . Brak u nas  parku z prawdziwego zdarzenia , bo ten skwerek przy Grodzkiej trudno nazwać parkiem. Proszę pospacerować po mniejszych Gorlicach i zobaczyć jak tam ten problem fajnie rozwiązano. Podobno miasto jest w posiadaniu tej części łąki nad Wisłokiem , która jest naprzeciw basenów. Można by powrócić do rozważanego kiedyś planu zagospodarowania tej okolicy na rekreacje , park, mały zalew. Moje dzieci mieszkają  w domach prywatnych i wkurzq ich konieczność  wywozu  zielonych odpadków na śmietnisko przez nich samych  a nie przez służby oczyszczania miasta .WSTYD!! dla władz miasta  W okolicznych wsiach tak to jest zorganizowane ,że  trawę w okresie od maja do listopada  raz lub dwa razy w miesiącu  odbiera firma  na zlecenie gminy. To też przyszły prezydent powinien załatwić . Pozostałe plany Pana Gabriela są realne do wprowadzenia , zwłaszcza te tyczące się bezpłatnych przejazdów i obiadów   dla dzieci w  wieku szkolnym , opieki dentystycznej w szkołach dla tej grupy  i stworzeniem dla nich miejsc do realizowania swoich pasji i marzeń .Oby kiedyś,,,,,,, kiedy będą już dorosłe Krosno kojarzyło im się z  samym fajnym, dobrym, spokojnym życiem i by nie chciały z swojego miasta migrować . Ja i moja rodzina spróbujemy dać  szansę Panu Gabrielowi Zajdlowi. Powodzenia > 

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA