SZANOWNI URZĘDNICY,JAK ZAWSZE..NIC NIE MOŻECIE...JAK ZAWSZE NIC NIE WIDZICIE !!! CZAPKA W DŁOŃ,PRZEJŚĆ PO POKOJACH WASZEGO WIELKIEGO URZĘDU I KASA BĘDZIE...ZA TO,ŻE KTOŚ CHCIAŁ POKAZAĆ SIĘ NA RYNKU KROŚNIEŃSKIM I ZA TO ZOSTAŁ UKARANY?! ZAPOMNIEĆ W POSPIECHU KAŻDY MOŻE!!!KAMIENICE ŚWIECĄ PUSTAKAMI,JAK TAK BĘDZIECIE TRAKTOWAĆ WSZYSTKICH TO NIEDŁUGO NIKOGO TAM NIE ZOBACZYCIE
a zwrotow za pks tez nie bedzie z tytulu dojazdu na koncert?No masz!Ależ bezduszność...Na marginesie żenujący performance
W złym był przebraniu nie górniczym a duchownym - to minął by Go mandat.
Podobną sytuację aktualnie mam ja, DOŚĆ DZIWNĄ, nie odebrałem opłaty administracyjnej z dnia 04.01.2018 r. w miejscu w którym powinien zostawić pracownik urzędu miasta za brak biletu a co najlepsze to zaparkowałem w miejscu, w którym nie mógł nałożyć na mnie mandatu w takim jednym miejscu mi znanym przy ul. Piłsudskiego. Przez cały ten czas byłem świadomy, że opłaty administracyjnej nie otrzymam parkując tam. Natomiast otrzymałem upomnienie z dodatkowymi kosztami tego upomnienia. Pojechałem na miejsce sprawdzić aktualne oznakowanie, zrobiłem zdjęcia potwierdziłem na policji w drogownictwie czy aby w tym miejscu na pewno mogę stawać, opisałem ładnie wszystko, co najlepsze mam świadka na całą okoliczność i pismo dzisiaj dostarczę do Urzędu Miasta Krosna. Zobaczymy co odpiszą. Jeżeli będą stawać okoniem, spotkanie z Prezydentem nic nie wskóra, będziemy szukać innej drogi za nieuczciwość.
Aaaaa rozmawiałem w Urzędzie Miejskim z panią, która poinformowała, że ich pracownik nie ma obowiązku robić zdjęcia jako dowód i zostawia zawsze w woreczku opłatę za brak biletu parkingowego za wycieraczką, dziwne bo ja takiej opłaty nie otrzymałem i nie narażał bym się na śmieszną opłatę jeszcze wtedy 30 PLN.
Problem jest, w życiu różne się zdarzają sytuacje i czasem braknie tych kilku, czy kilkunastu minut na wyjazd z parkingu w opłaconym czasie. I wtedy nie ma tłumaczenia, 30 zł do zapłaty. Do urzędników żadne argumenty nie trafiają : " jest regulamin ..." Wierzę , że Prezydent Pan Piotr Przytocki przyjrzy się tej sprawie i doprowadzi do zmiany "regulaminu".
A muzykowi , Panu Piotrowi należą się słowa uznania za pomysł i formę hapeningu.
Tak na marginesie - mam nadzieję, że kiedy już powstaną bulwary i park obok placu targowego, znajdzie się tam mała scena czy muszla koncertowa, w której mogliby występować muzycy z Krosna i okolic. Jest wielu zdolnych ludzi, dla których na razie nie ma miejsca na scenie w Rynku, a tam mogliby występować w sobotnie i niedzielne popoludnia. I myślę tu zarówno o młodzieży, dzieciach z przedszkola, jak i starszych. Taka "szansa na sukces" i atrakcja kulturalna.
Endrju89
"niektórzy w jego wieku to już mają dwójkę dzieci, dom na kredyt, samochód w leasingu"
I co? To jest powód do dumy że w Krośnie to można mieć tylko niespłacony kredyt, wypożyczony samochód i pobierać 500+?
Zanim coś napiszesz to zastanów się.
A Ty chłopie nie popuszczaj... hałasuj pod tymi urzędami choćby dla ZASADY!!! Bo nawet jeśli Cię stać to jeszcze nie znaczy, że musisz wydawać pieniądze na niezasłużone mandaty!!!
Muzycy grający na ulicach tworzą artystyczny kliat miasta. Miasto powinno takich wspierać :)
Wstyd na całą okolice,wszyscy się śmieją z tych bezdusznych pociągnięć zwłaszcza tych Nierobów ze Straży Miejskiej. Tam gdzie być powinni np.na Osiedlach to ich nie ma.